Menu
Close

vrijdag 30 september 2022 | Systemec Updates

Maak kennis met onze stagiair Daan Visser

Internet innovatie sinds 1997

Het nieuwe schooljaar is alweer een paar weekjes van start. Systemec maakt zich dan zoals gewoonlijk ook weer op voor een stageperiode in samenwerking met Gilde ICT College.


We verwelkomen Daan Visser, een enthousiaste leerling die aan de slag gaat met een project. Al enkele jaren mogen stagiaires bij ons in een veilige en fictieve werkomgeving aan de slag met een project. Op deze manier mogen ze zelf ontdekken, analyseren, onderzoeken én veilig foutjes maken, want daar leer je tenslotte het meeste van. Ze leren zelfstandig en projectmatig werken, maar ook verslagleggen, zoals logboeken bijhouden en handleidingen schrijven.


Leuk om te zien is dat Gilde Opleidingen sinds vorig schooljaar ook werkt met zulke projecten, genaamd Challenge Based Learning (CBL). In de praktijk zien wij al een mooie ontwikkeling bij de studenten die volgens het CBL principe zijn opgeleid, zoals het planmatig te werk gaan en zelfreflectie.


Nieuw voor ons dit jaar is dat stagiaires tijdens de stage ook examens mogen afleggen, want hoe echter wil je het krijgen! Daan zal bij ons ook aan de slag gaan om twee werkprocessen te laten examineren. Jip is zijn vaste begeleider en op het moment dat Daan klaar is om zijn examen af te leggen, moet Jip de handjes op de rug en mag hij niets meer zeggen. Nieuw dus voor ons allemaal, maar ik weet zeker dat de heren dat gaat lukken! Veel succes en maak er een leerzame periode van bij ons Daan.

 


Wat kunt U dit schooljaar nog meer verwachten van ons?

In het vorige schooljaar hebben wij ons voorbereid op het keuzedeel datacenter techniek. We zetten daar dit najaar nog de laatste puntjes op de i en in 2023 zullen wij samen met Gilde Opleidingen Venray en Roermond, studenten kennis laten maken met ons datacenter en de techniek daarachter.

Wil je meer weten over de stagemogelijkheden bij Systemec of hoe wij de begeleiding vormgeven?

Neem dan contact op met Clim Derkx-Simons, HR-manager, 077-3828580

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.