Menu
Close

Managed firewall

Systemec is Sophos Synchronized Security Gold Partner en biedt een complete beveiligingsoplossing, van een beveiligde verbinding tot beveiliging op de werkplek.

Internet innovatie sinds 1997

Voor de netwerkbeveiliging bieden we Next Generation firewalls van Sophos.

Deze firewalls worden geleverd, inclusief operationeel beheer en monitoring. Wij dragen zorg voor de updates, aanpassingen in de configuratie en vervanging mocht er een storing optreden. U krijgt de toegang tot uitgebreide management rapportages, waarmee snel duidelijk is welke bedreigingen zijn tegengehouden, wat het surfgedrag van de gebruikers is en nog veel meer.

 

Als Security specialist adviseert Systemec een oplossing die uw netwerk zo goed mogelijk beschermt tegen indringers. Dit heet Synchronized Security.

 

Synchronized Security maakt het mogelijk dat uw Endpoint beveiliging en firewall met elkaar communiceren en daarom continue met elkaar in verbinding staan. Door deze oplossing krijgt u een betere bescherming tegen geavanceerde bedreigingen en hoeft er minder tijd te worden besteed aan het reageren op incidenten.

 

De firewall functioneert als basisstation, waaraan alle apparaten worden gekoppeld.

 

De complete omgeving wordt inzichtelijk gemaakt in een eenvoudig dashboard. Via dit centrale dashboard kunnen de devices van de medewerkers beheerd worden, hetzij door uzelf of door Systemec.

 

De software kan eenvoudig maandelijks worden gehuurd, het is dus simpel om gebruikers toe te voegen of te verwijderen.

 

Mocht een eindgebruiker toch een frauduleus bestand downloaden, dan reageert de betreffende Endpoint onmiddellijk, waardoor alle gebruikers binnen het netwerk beschermd blijven en uw netwerk niet offline zal gaan door een kleine "klik” fout. Bij de "klik” fout wordt het besmette Endpoint direct verbannen uit het netwerk en toegang is pas weer mogelijk, zodra het weer is gemarkeerd als "veilig”.

 

Net als beveiliging is een back-up een extra zekerheid voor het behouden van bestanden. Dit is onder andere mogelijk door software die automatisch back-ups maakt en deze online in een beveiligde omgeving bewaart.

 

Sjoerd Derkx Linkedin Xing

Managing Director - Owner

Contact

Marco Teelen Linkedin

Manager Internet Services

Contact

Ruud Sonnemans Linkedin

Consultant/Account Manager

Contact

Klantcases

“We voelen ons comfortabel met een goede achterwacht.”

“Wij verwachten kwaliteit en dat krijgen we.”

“We willen dan ook graag samen verder groeien”

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.