Menu
Close

certificering

Klanttevredenheid,  Beschikbaarheid, Integriteit en Vertrouwelijkheid vinden wij als Systemec enorm belangrijk. In al onze processen zijn deze uitgangspunten opgenomen om zo uw belangrijke data en Assets te beschermen. Middels certificeringen, lidmaatschap van branchevereniging en partnerstatussen  zorgen wij dat deze uitgangspunten geborgd zijn binnen onze organisatie.

Internet innovatie sinds 1997

ISO 27001

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe er procesmatig met het beveiligen van informatie omgegaan kan worden, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie zeker te stellen. Denk hierbij aan het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers en inbraak.

De scope van de ISO 27001 certificering bevat alle onderdelen van de dienstverlening van zowel de B.V. als de GmbH incl. alle (datacenter)locaties. Het certificaat en de verklaring van toepasselijkheid zijn op aanvraag beschikbaar via security@systemec.nl.


NEN 7510

De NEN 7510 is een Nederlandse aanvulling op de ISO 27001 en richt zich speciaal op de zorgsector op de Nederlandse markt. Binnen de NEN 7510 zijn de standaard ISO 27001 beheersmaatregelen uitgebreid met een aantal specifieke vertalingen en aanvullingen voor de zorg.

De scope van de NEN7510 certificering bevat alle onderdelen van de dienstverlening binnen de B.V. incl. alle datacenter locaties. Het certificaat is ingeschreven in het NEN 7510 register.VZVZ

Om elektronische gegevensuitwisseling in de zorg mogelijk te maken, moeten de Goed Beheerde Zorginformatiesystemen (zorginformatiesystemen binnen een GBZ) van zorgaanbieders worden aangesloten op het Landelijk Schakelpunt. Die aansluiting vindt plaats via Goed Beheerde Zorgnetwerken (GZN'en). Een GZN is een netwerkleverancier die een beveiligde verbinding aanbiedt tussen het GBZ van de zorgaanbieder en het Landelijk Schakelpunt.

Systemec voldoet aan de strenge eisen om de elektronische uitwisseling van zorginformatie mogelijk te maken. Klik hier voor een overzicht van de door VZVZ geaccepteerde GZN ’s.


 

Dutch Datacenter Association

Dutch Data Center Association (DDA) is de brancheorganisatie van datacenters in Nederland, fundament van de digitale economie. DDA verbindt de marktleidende datacenters en hoogstaande leveranciers in Nederland met een missie: het versterken van de economische groei en het profileren van de datacenter sector naar de overheid, media en samenleving.

Systemec is al sinds de begin jaren lid van de DDA.


Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

"Studenten hebben de toekomst”. Dat is ook een uitspraak waar Systemec achter staat. Ieder jaar mogen meerdere studenten (MBO & HBO-(plus)) bij Systemec stagelopen en/of afstuderen.

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB heeft samen met Systemec besloten de status als Erkend Leerbedrijf te verlengen.

Ben jij leergierig en geïnteresseerd om stage te lopen bij Systemec? Kijk dan eens op Stagemarkt.nl of ga naar vacatures en stages.


Ruud Sonnemans Linkedin

Security Manager

Contact

Clim Derkx-Simons Linkedin

Personeelszaken

Contact

Marco Teelen Linkedin

Manager Internet Services

Contact

Klantcases

“We voelen ons comfortabel met een goede achterwacht.”

“Wij verwachten kwaliteit en dat krijgen we.”

“We willen dan ook graag samen verder groeien”

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.