Menu
Close

Interesse in één van onze diensten of heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder:


Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag

Bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag

Servicedesk
werkplek, server en cloud diensten:
+31 (0)77-396 75 72
Servicedesk
networking en datacenter:
+31 (0)77-205 07 54

Bel mij terug

Bedrijfsnaam

Naam
*
Telefoonnummer
*
Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Servicedesk
werkplek, server en cloud diensten:
servicedesk@systemec.com
Servicedesk
networking en datacenter:
networking@systemec.com

Hoofdkantoor

Marinus Dammeweg 25
5928 PW Venlo
Nederland
Industrienummer: 6817

Duitsland (Vestigingen)

Systemec GmbH
Schlossstraße 123
41238 Mönchengladbach
Duitsland


Systemec DC-DUS
Düsseldorfer Str. 71b
40667 Meerbusch
Duitsland

certificering

Klanttevredenheid,  Beschikbaarheid, Integriteit en Vertrouwelijkheid vinden wij als Systemec enorm belangrijk. In al onze processen zijn deze uitgangspunten opgenomen om zo uw belangrijke data en Assets te beschermen. Middels certificeringen, lidmaatschap van branchevereniging en partnerstatussen  zorgen wij dat deze uitgangspunten geborgd zijn binnen onze organisatie.

ISO 27001

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe er procesmatig met het beveiligen van informatie omgegaan kan worden, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie zeker te stellen. Denk hierbij aan het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers en inbraak.

De scope van de ISO 27001 certificering bevat alle onderdelen van de dienstverlening van zowel de B.V. als de GmbH incl. alle (datacenter)locaties. Het certificaat en de verklaring van toepasselijkheid zijn op aanvraag beschikbaar via security@systemec.nl.


NEN 7510

De NEN 7510 is een Nederlands aanvulling op de ISO 27001 en richt zich speciaal op de zorgsector op de Nederlandse markt. Binnen de NEN 7510 zijn de standaard ISO 27001 beheersmaatregelen uitgebreid met een aantal specifieke vertalingen en aanvullingen voor de zorg.

De scope van de NEN7510 certificering bevat alle onderdelen van de dienstverlening binnen de B.V. incl. alle datacenter locaties. Het certificaat is ingeschreven in het NEN 7510 register.VZVZ

Om elektronische gegevensuitwisseling in de zorg mogelijk te maken, moeten de Goed Beheerde Zorginformatiesystemen (zorginformatiesystemen binnen een GBZ) van zorgaanbieders worden aangesloten op het Landelijk Schakelpunt. Die aansluiting vindt plaats via Goed Beheerde Zorgnetwerken (GZN'en). Een GZN is een netwerkleverancier die een beveiligde verbinding aanbiedt tussen het GBZ van de zorgaanbieder en het Landelijk Schakelpunt.

Systemec voldoet aan de strenge eisen om de elektronische uitwisseling van zorginformatie mogelijk te maken. Klik hier voor een overzicht van de door VZVZ geaccepteerde GZN ’s.


 

Dutch Datacenter Association

Dutch Data Center Association (DDA) is de brancheorganisatie van datacenters in Nederland, fundament van de digitale economie. DDA verbindt de marktleidende datacenters en hoogstaande leveranciers in Nederland met een missie: het versterken van de economische groei en het profileren van de datacenter sector naar de overheid, media en samenleving.

Systemec is al sinds de begin jaren lid van de DDA.


Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

"Studenten hebben de toekomst”. Dat is ook een uitspraak waar Systemec achter staat. Ieder jaar mogen meerdere studenten (MBO & HBO-(plus)) bij Systemec stagelopen en/of afstuderen.

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB heeft samen met Systemec besloten de status als Erkend Leerbedrijf te verlengen.

Ben jij leergierig en geïnteresseerd om stage te lopen bij Systemec? Kijk dan eens op Stagemarkt.nl of ga naar vacatures en stages.


Sophos Gold en Synchronized Security

Vanaf mei 2019 heeft Systemec officieel de titels, Sophos Gold en Synchronized Security status, mogen ontvangen.

Het predicaat Gold geeft aan, dat wij een intensieve, strategische samenwerking zijn aangegaan en wij ook alle technische trainingen succesvol hebben afgerond. Onze mensen hebben de Architect-certificering behaald, het hoogste kennisniveau binnen Sophos op het gebied van zowel firewalls als endpoint security.

De Synchronized Security toont temeer aan dat Systemec een specialist is op het gebied van het beveiligen van de gehele keten, vanaf de werkplek t/m het netwerk.

Deze status is daarnaast ook een blijk van waardering voor de groei die Systemec heeft doorgemaakt bij onze managed beveiligingsdiensten.

Ruud Sonnemans Linkedin

Security Manager

Contact

Clim Derkx-Simons Linkedin

Personeelszaken

Contact

Marco Teelen Linkedin

Manager Internet Services

Contact

Klantcases


Benieuwd naar onze referenties? Lees hier meer over onze oplossingen en klanten.

Blog


Benieuwd naar onze blog? Lees hier meer over onze verhalen.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Partners: Wij werken actief samen met partners voor de beste mogelijke kwaliteit.

Lees er meer over


Ripe
VMware
Tele2
Vodafone
Ziggo zakelijk
Xelion
Relined
pace-IT GmbH
Netsite ICT
Microsoft

Certificering

Lees er meer over


ISO
NEN
Sophos
Nictiz
VZVZ
LSP
DDA
Erkend Leerbedrijf