Menu
Close

maandag 25 mei 2020 | Systemec Updates

Grensoverschrijdende oplossingen van Systemec zorgen voor hoge bandbreedtes in Duitsland

Internet innovatie sinds 1997

Systemec is een zakelijke full-service Internet Service Provider (ISP) en System Integrator met eigen datacenters in Nederland en Duitsland.
De datacenters zijn onderling aan elkaar gekoppeld via redundant darkfiber verbindingen, waarbij het mogelijk is om een storage omgevingen realtime te koppelen. Dankzij deze grensoverschrijdende netwerkverbinding biedt Systemec haar Duitse klanten dezelfde hoogwaardige oplossing als voor haar klanten in Nederland.

Systemec is al enkele jaren leverancier van het hoogwaardige glasvezelnetwerk op de industriegebieden in Nettetal. HTH Logistic Solutions is een van deze klanten op o.a. industrieterrein Nettetal-West. Voor HTH Logistic Solutions heeft Systemec de afgelopen maand de 3e vestiging aangesloten op het Systemec glasvezelnetwerk. Door de nieuwe glasvezelverbinding heeft HTH Logistic Solutions een snelle en veilige connectie tot het internet gerealiseerd.

HTH Logistic Solutions had op basis van de ervaring en de kwaliteit van de verbinding, onderstaande review geschreven:

"Systemec is een bedrijf dat 365 dagen per jaar bereikbaar is en snel en correct reageert op al onze verzoeken. Alle afspraken zijn volledig nagekomen en de internetverbindingen zijn snel en zeer stabiel." Marc Ternieden, CEO - HTH Logistic Solutions Nettetal.Meer weten over onze Euregionale oplossingen? Neem dan contact met ons op

 

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.