Menu
Close
woensdag 16 september 2020 | Insights

Werkervaringsstage

Internet innovatie sinds 1997

Tijdens het zoeken naar een stage voor mijn studie Finance & Control ben ik in maart terecht gekomen bij Systemec. Helaas kreeg het Covid-19 virus vanaf deze periode te veel grip, waardoor Systemec genoodzaakt was mijn stage vroegtijdig af te breken.

In deze korte tijd heb ik een goede en vriendelijke eerste indruk gekregen van de organisatie. Ik heb contact onderhouden met de organisatie en in juli was er de mogelijkheid om Systemec in de zomerperiode te ondersteunen in verschillende werkzaamheden.

Ook de tweede keer ben ik wederom zeer welkom ontvangen en heb ik de afgelopen zomer met plezier 4 dagen per week gewerkt bij deze groeiende organisatie. In deze periode heb ik veel geleerd. Zo ondersteunde ik de financiële administratie, met verschillende rapportages en met een financieel dashboard. Ook heb ik veel telefonisch contact gehad met klanten, waardoor ik inzicht heb gekregen in de klantenkring van de organisatie en in de verschillende diensten die worden aangeboden. De werkzaamheden waren niet altijd even makkelijk. ‘Al doende leert men’ luidt het spreekwoord dan ook, dat zeer toepasselijk was. Ik ben blij dat Systemec mij de kans heeft geboden om werkervaring op te doen en heeft geholpen mijzelf verder te ontwikkelen.

Collega’s hebben tevens geholpen mij wegwijs te maken binnen deze branche. Zo heb ik kennis gemaakt met het vakjargon en de verschillende processen binnen de organisatie. Ik heb mogen ervaren hoe belangrijk een bedrijf als dit kan zijn voor andere ondernemingen.

Natuurlijk is er nog genoeg te leren en dat ga ik weer doen op school! Iedereen binnen Systemec, bedankt voor jullie behulpzaamheid!


Maisam Wehbe

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.