Menu
Close

Interesse in één van onze diensten of heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder:


Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag

Bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag


Bel mij terug

Bedrijfsnaam

Naam
*
Telefoonnummer
*Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.


Hoofdkantoor

Marinus Dammeweg 25
5928 PW Venlo
Nederland
Industrienummer: 6817

Duitsland (Vestigingen)

Systemec GmbH
Schlossstraße 123
41238 Mönchengladbach
Duitsland


Systemec DC-DUS
Düsseldorfer Str. 71b
40667 Meerbusch
Duitsland

woensdag 25 november 2020 | nieuws

Partnerschap Systemec en Datacation

In november 2020 zijn Datacation en Systemec een partnerschap aangegaan om elkaars diensten onder de aandacht te brengen en samen te streven naar een versterking en aanvulling van elkaars dienstverlening.

Systemec is een zakelijke full-service Internet Service Provider (ISP) en System Integrator met eigen datacenters in Nederland en Duitsland. Systemec biedt voor haar afnemers een groot aanbod aan van hoogwaardige oplossingen, waaronder oplossingen omtrent dataopslag, back-up oplossingen en beveiliging.

Datacation is een enthousiast team van econometristen. Met behulp van big data, wiskundige modellen en de nieuwste algoritmes helpen zij organisaties substantiële en langdurige waarde te creëren, zodat organisaties nog succesvoller worden.

“Met gepaste trots kunnen we vermelden dat we de samenwerking met Datacation zijn aangegaan. Datacation beschikt over de kennis en kunde om uw huidige database(s) optimaal te benutten. Door dit partnerschap kunnen we vraagstukken omtrent big data beantwoorden. Wanneer u als organisatie graag actuele beslissingen wilt nemen op basis van data, bent u bij Datacation bij de juiste partij.” Aldus Sjors Versleijen van Systemec.


“Systemec is een stabiele en betrouwbare ICT partner met oog voor relaties en de menselijke factor in het zakendoen, om zodoende langdurige relaties op te bouwen die zorgen voor continuïteit. Door het brede aanbod van hoogwaardige oplossingen, waaronder oplossingen omtrent dataopslag en beveiliging, kunnen we elkaars dienstverlening perfect versterken. Het vinden van een waardige partner die is gekwalificeerd als Zorg Service Provider, certificeringen omtrent informatiebeveiliging en eigen datacenters in Nederland en Duitsland heeft, zaken waar niet iedere ICT organisatie over beschikt, was de keuze om een partnerschap met juist Systemec aan te gaan eenvoudig.” Aldus Ferre Devos en Ralf Zoetekouw van Datacation.


Datacation en Systemec vertellen u graag meer over het optimaal gebruiken en de beveiliging van uw database. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor een eerste gesprek.

#yourdatawithdata #datacation #innovationwithdata

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.