Menu
Close

Interesse in één van onze diensten of heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder:


Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag

Bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag

Servicedesk
werkplek, server en cloud diensten:
+31 (0)77-396 75 72
Servicedesk
networking en datacenter:
+31 (0)77-205 07 54

Bel mij terug

Bedrijfsnaam

Naam
*
Telefoonnummer
*
Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Servicedesk
werkplek, server en cloud diensten:
servicedesk@systemec.com
Servicedesk
networking en datacenter:
networking@systemec.com

Hoofdkantoor

Marinus Dammeweg 25
5928 PW Venlo
Nederland
Industrienummer: 6817

Duitsland (Vestigingen)

Systemec GmbH
Schlossstraße 123
41238 Mönchengladbach
Duitsland


Systemec DC-DUS
Düsseldorfer Str. 71b
40667 Meerbusch
Duitsland

Box As A Service specificaties

Hoogwaardig Design

Onze OfficeCubes worden gebouwd met hoogwaardige duurzame materialen. Materialen met dezelfde kwaliteitseisen als in de woningbouw. Mede hierdoor garanderen wij een levensduur van wel 50 jaar. Na de levensduur is 95% van de gebruikte materialen her te gebruiken.

Fundering

De OfficeCube heeft geen betonnen fundering nodig. Door zijn innovatieve technisch constructie is de Cube zelfdragend. Het is echter wel van groot belang dat de Cube waterpas geplaatst wordt op een vast solide ondergrond ter hoogte van het maaiveld. Een vaste solide ondergrond is bijvoorbeeld een (terras)tegelvloer, korrelmix of een schroeffundering.

Wanden

De buitenwanden zijn geïsoleerd met houtvezel. Tussen de gevelbekleding en de isolatie is de Cube voorzien van gespecialiseerd SIGA-doek voor een waterdicht en damp open systeem. Dat betekent dat er geen vocht naar binnen kan, maar dat de Cube wel ademt. Aan de binnenzijde zijn de wanden voorzien van MDF-wandpanelen in de kleur wit.

Constructie & gevelbekleding

De OfficeCube is gebouwd onder een gepatenteerd kubus-design en heeft een volledige houtbouw-constructie. Het frame met kenmerkende afgeronde hoeken is gemaakt van tropisch hardhout. Het binnenwerk is gemaakt van FSC-gecertificeerd zachthout.


De gevelbekleding is van Platowood Vuren. Platowood is een hoogwaardig en duurzaam houtproduct met een zeer lange levensduur van 50 jaar en is afkomstig uit FSC®-gecertificeerde bossen in Noord-Europa. Het hout is geplatoniseerd, ook welhydro-thermische modificatie genaamd, waardoor het hout in een hoogwaardig en duurzaam houtproduct met goede vormvastheid verandert. De witgele natuurlijke kleur van vurenhout wordt tijdens het platoniseren ingeruild voor een warme bruine kleur.


Kenmerkend voor vurenhout is de aanwezigheid van noesten, harszakken en andere kleine tekeningen op het hout. Al deze kenmerken zorgen ervoor dat Platowood Vureneen levendige en natuurlijke uitstraling heeft.

Isolatie

Een OfficeCube wordt gebouwd onder dezelfde voorwaarden die gelden in de huizenbouw. Hierdoor is de isolatie van een OfficeCube zeer hoogwaardig en daarmee uniek in de kantorenmarkt. De isolatiewaarde wordt aangeven in een zogenoemde RC-waarde. Dit is een waarde die gebruikt wordt in de bouw om isolatiewaarden van constructies als muren, vloeren, daken, wanden en glas aan te duiden. Buitenwanden RC-waarde: 2.2, vloer RC-waarde: 5.7, dak RC-waarde: 5.3.

Vloer

De vloer in de OfficeCube is voorzien van duurzaam en geluiddempend laminaat.

Ramen, deuren & hang- en sluitwerk

De vaste ramen en het glas in de deuren zijn voorzien van HR++ veiligheidsglas. De kozijnen zijn van hardhout gelakt in RAL 7016. De OfficeCube 2×2 heeft twee vaste ramen van: 100×215 en een enkele deur van 100×215.


De OfficeCube 3×3 heeft twee vaste ramen van: 180x215cm en een dubbele deur van 180x215cm. Beide deuren zijn voorzien van sloten met het KOMO- en politie keurmerk.

Internet

Om een OfficeCube aan te sluiten op het internet, creëren we Systemec maatwerkoplossingen. Deze voldoen uiteraard aan de Systemec-standaard. Afhankelijk van de situatie en de mogelijkheden ter plaatse, richten we (tijdelijke) vaste internetverbindingen in. Bijvoorbeeld middels VDSL of glasvezel. De uplink tussen de OfficeCube en de internetverbinding kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Daarnaast beschikt de OfficeCube over Systemec wifi. Zo bent u overal verbonden.

Airconditioning

Voor de verkoeling en verwarming van de OfficeCube wordt er gebruik gemaakt van een state-of-the-art-airconditioning. Hieronder vind je alle technische gegevens van dit apparaat.

Airco specificaties

Elektra

De OfficeCube heeft aan de buitenzijde een 220V elektra-aansluitpunt. Met deze aansluiting wordt de gehele Cube integraal van elektriciteit voorzien. Aan de binnenzijde heeft de Cube zes contactdozen. Twee wandcontactdozen in de achterzijde en vier in de vloer.

Dakdekking & plafond

De dakdekking bestaat uit EPDM-Folie, houtvezel en PIR-isolatie. Het plafond is voorzien van Agnes plafondpanelen.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Certificering

Lees er meer over


ISO
NEN
VZVZ
LSP
DDA
Erkend Leerbedrijf
Sophos