Menu
Close

woensdag 18 maart 2020 | Systemec Updates

Wilt u graag thuiswerken of vragen uw medewerkers om thuis te werken?

Internet innovatie sinds 1997Door het Coronavirus heeft het RIVM geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te werken. Deze onverwachte maatregelen kunnen voor u als ondernemer zorgen voor uitdagingen, omdat de systemen mogelijk niet zijn ingericht om te werken op afstand.

Voor het thuiswerken biedt Systemec diensten, o.a. voor bestanden delen en het remote werken.
Remote werken kan eenvoudig met Systemec Virtueel Kantoor. Het Virtueel Kantoor is een Remote Desktop Service (RDS), waarbij u als organisatie op een beveiligde manier wereldwijd toegang heeft tot al uw applicaties en documenten.

U kunt zelf kiezen, welke applicaties gewenst zijn en gebruikers kunnen eenvoudig op afstand inloggen naar de eigen virtuele omgeving.

Binnen het Virtuele Kantoor zijn alle benodigde Microsoft Office-applicaties opgenomen, maar ook software van overige partijen, zoals Exact, Accountview, SAP etc. Staat de gewenste applicatie er niet tussen, dan kunt u de applicatie aanleveren en wordt deze toegevoegd.

Investeringen in nieuwe hardware of licenties zijn dan ook niet langer nodig. Met Systemec Virtuele Kantoor blijft u altijd up-to-date met uw ICT, betaalt u enkel voor de gebruikte applicaties en bent u flexibel in het toevoegen en verwijderen van gebruikers.

U krijgt de voorziening over eigen (virtuele) servers inclusief 24*7 helpdesk ondersteuning.

Een andere manier is NextCloud. NextCloud is een oplossing voor het delen van bestanden, vergelijkbaar met een eigen server. Als gebruiker bepaalt u zelf welke rechten u geeft op een map of bestand. Denk hierbij aan rechten als "alleen lezen” of "lezen en schrijven”.

Systemec Virtueel Kantoor en Next Cloud worden beide gehost in de datacenters van Systemec in Venlo en Nettetal en vallen ook onder de ISO/IEC 27001:2017 en NEN 7510-1:2017 certificeringen.

Als Systemec begrijpen wij de mogelijke onrust die de nieuwe maatregelen veroorzaken. Wij geven u daarom graag een vrijblijvend advies in thuiswerkoplossingen en kunnen deze diensten vaak al op korte termijn realiseren.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.