Menu
Close

vrijdag 16 juli 2021 | Systemec Updates

Wateroverlast in Venlo

Internet innovatie sinds 1997

Gezien de mogelijk te verwachten wateroverlast in de gemeente Venlo informeren we u hierbij over de maatregelen die Systemec op dit moment neemt. 


De datacenters van Systemec op de Marinus Dammeweg liggen in het risicogebied, waar momenteel dijkverhogingen plaatsvinden. Industrieterrein Groot-Boller heeft hoge prioriteit en aanpassingen zijn afgelopen nacht gestart. 


De locaties van Systemec liggen op  meer dan 20 m boven NAP (bron https://www.atlasleefomgeving.nl), de huidige verwachting is dat de waterstand niet hoger dan 17,9M komt. Daarnaast hebben onze datacenters verhoogde vloeren. Toch bereiden we ons voor op alle mogelijke scenario’s. 


Onze Datacenter-, Networking- en Internet Services medewerkers zijn continue aanwezig de komende dagen en acties aan het ondernemen om de continuïteit van onze diensten te waarborgen. Hierbij hebben de eigen stroomvoorzieningen (back-up systeem) momenteel de hoogste prioriteit.


We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Updates kunt u ook volgen op onze website, de site werkzaamheden.systemec.nl (daar dient u zich wel eerst voor aan te melden).

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.