Menu
Close

zaterdag 17 juli 2021 | Systemec Updates

Update situatie rond de hoge waterstand

Internet innovatie sinds 1997

De situatie is stabiel rondom onze locaties op het Industrieterrein. Het water van de Maas blijft in ons gebied ogenschijnlijk binnen de dijken.


Gisteren hebben we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om onze datacenters en uw data en apparatuur zo goed mogelijk te beschermen. Ons team heeft gezorgd dat alle toegangen en openingen zijn afgedicht, daarnaast zijn voorbereidingen getroffen om de stroomtoevoer te garanderen. De noodstroomvoorzieningen zijn getest en er is extra brandstof voor de aggregaten beschikbaar. Alles wordt zorgvuldig gemonitord door onze mensen, terplekke en via cameratoezicht. Ons team staat stand-by mocht de situatie daarom vragen.


Om 12.00 uur was er een persconferentie van de veiligheidsregio Limburg-Noord, deze hebben we uiteraard gevolgd. Hieruit bleek dat we in onze regio te maken hebben met een langgerekt plateau van hoog water. In Venlo is de “piek” mogelijk bereikt voor wat betreft de hoogte van het water. Er wordt echter van een “plateau” gesproken, omdat de huidige situatie mogelijk 36 uur kan duren. We blijven dus alert.


Wij wensen alle mensen en bedrijven die zijn getroffen door deze ramp dan ook het allerbeste toe en we hopen dat er geen verder leed meer komt.


We houden u op de hoogte rondom de ontwikkelingen bij Systemec.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.