Menu
Close

woensdag 12 januari 2022 | Systemec Updates

Uitnodiging: Webinar “How To Beat the Hacker” met Sophos

Internet innovatie sinds 1997

Cyberaanvallen worden steeds geavanceerder en komen steeds vaker voor. Dus is het zaak om te zorgen dat bedrijven en instellingen zich optimaal wapenen. De problemen die kunnen worden veroorzaakt door cyberaanvallen kunnen enorm zijn voor de bedrijfsvoering en zelfs impact hebben op de continuïteit. Het devies en advies hierin is om beter te voorkomen dan genezen.


Met Sophos MTR (Managed detection & response) beschikt uw organisatie over een extern team van experts dat namens u gerichte actie onderneemt (ook preventief) om zelfs de meest geavanceerde bedreigingen onschadelijk te maken. Deze aanvullende managed service maakt het daarnaast voor u makkelijker om een verzekering af te sluiten die schade dekt, ontstaan door cyber criminaliteit.

 

 

Doe mee aan ons webinar op 17 februari a.s. en ontdek hoe wij u kunnen helpen bedreigingen te bestrijden en voorkomen - met uw eigen persoonlijke team van (ingehuurde) deskundigen, 24x7. 


Aansluitend op het webinar nodigen wij u graag uit voor een virtuele borrel. Elke deelnemer ontvangt een heerlijke borrelbox. Dit webinar wordt u aangeboden door de cybersecurity experts van Sophos en Systemec. Schrijf u hier alvast in.

 

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.