Menu
Close

dinsdag 7 september 2021 | Systemec Updates

Systemec Networking: optimale redundantie (deel 1)

Internet innovatie sinds 1997

Datanetwerken moeten altijd in de lucht zijn. Uitval en onderbrekingen zijn geen optie want incidenten kosten (extra) tijd en geld. En leiden af van waar uw organisatie mee bezig wil zijn: uw eigen core-business. Uw ict infrastructuur is een vitaal onderdeel van uw organisatie om uw bedrijfsvoering optimaal te kunnen (uit)voeren. Die moet dus werken. Altijd en overal.


Daarom bieden we een uitgebreid scala aan opties op het gebied van redundantie aan op onze networkingdiensten. Daar gaan we ver in, we kunnen onze diensten zelfs dubbel redundant voor u maken. Want beschikbaarheid van uw automatiserings- en online-omgeving is essentieel. U bepaalt zelf in hoeverre u daarin wilt gaan, wij ondersteunen u daarbij.


Systemec biedt redundantie aan op verschillende manieren. Binnen al onze diensten is redundantie een essentieel onderdeel.

Internet- en netwerkverbindingen

  • Onze backbone is uiteraard dubbel uitgevoerd en loopt via verschillende of meerdere routes en carriers naar diverse Amsterdam-InternetXchanges.
  • Met onze diensten Always Online en Mobile Connect kiest u voor gegarandeerde redundantie. Hierbij is sprake van minimaal twee fysiek gescheiden, vaste verbindingen (glasvezel of VDSL), waarbij indien gewenst ook nog een extra back-up in de vorm van een (passieve) mobiele verbinding tot de mogelijkheden behoort.

Natuurlijk zorgen we ook voor een veilige en afgeschermde omgeving voor uw netwerk. Door redundantie aan te vullen met netwerk security, zorgen we dat de “up-time” van uw netwerk de 100% beschikbaarheid benadert. Dat is waar het om gaat, optimale continuïteit van uw netwerk en daarmee uw bedrijfsprocessen.


Meer informatie over de extreem redundante oplossingen voor uw ict infrastructuur? Neem contact op met een van onze (redundante) experts via 077 382 85 80 of networking@systemec.nl.

Lees hier ook de andere artikelen uit de serie over redundantie:

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.