Menu
Close

zondag 24 mei 2020 | Systemec Updates

Systemec access points advies

Systemec is Sophos Synchronized Security (Gold) Partner en biedt een complete beveiligingsoplossing, van een beveiligde verbinding tot beveiliging op de werkplek.

Internet innovatie sinds 1997

Als Security specialist adviseert Systemec een oplossing die uw netwerk zo goed mogelijk beschermt tegen indringers. Dit heet Synchronized Security. Synchronized Security maakt het mogelijk dat uw Endpoint beveiliging en firewall met elkaar communiceren en daarom continue met elkaar in verbinding staan. Door deze oplossing krijgt u een betere bescherming tegen geavanceerde bedreigingen en hoeft er minder tijd te worden besteed aan het reageren op incidenten.

In samenwerking met Sophos biedt Systemec sinds kort een extra service, namelijk een compleet advies voor het plaatsen van access points. Dit rapport wordt opgesteld op basis van de netwerkwensen en de plattegronden. Een gespecialiseerde team van Sophos onderzoekt de locatie en verwerkt de resultaten in een uitgebreid onderzoeksrapport. Het rapport geeft een op maat gemaakt advies voor het benodigde aantal access points, type access points (indoor of outdoor), passende firewall voor het opgegeven aantal gebruikers en de bandbreedte die overeenkomt met de gewenste functionaliteiten.


Al deze diensten zijn leverbaar met premium SLA en back-up diensten, zoals een 2e netwerkverbinding om de beschikbaarheid te vergroten. Is een 24*7 Service Level Agreement niet voldoende, kijk dan naar de Always Online dienst.

 

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.