Menu
Close

maandag 26 februari 2024 | Systemec Updates

Systemec genomineerd voor verkiezing beste leerbedrijf 2024!

Systemec uit Venlo is één van de tien genomineerden leerbedrijven voor mbo-studenten in de sector ICT en creatieve industrie. 23 februari 2024 maakte SBB dat bekend.

Internet innovatie sinds 1997

Mbo-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.Systemec leidt al 25 jaar mbo-studenten op. Op de werkvloer van het bedrijf leren ze praktische en sociale vaardigheden. Clim Derkx-Simons is enorm trots met deze nominatie: “Dit is een prachtige erkenning voor het opleiden wat we met ons hele team doen! Wij vinden het belangrijk dat studenten bij ons leren in de praktijk en het echte werk ervaren. Dat is van de techniek tot aan een representatieve houding.”Maandag 13 mei a.s. organiseren de MBO Raad en SBB het Uitblinkersgala. Dan kiest een jury de beste mbo-student van Nederland. Tevens worden op dat evenement ook de overallwinnaars van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider bekendgemaakt. Zij mogen zich een jaar lang beste leerbedrijf of beste praktijkopleider van Nederland noemen.


Met de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van Nederland vragen het ministerie van OCW en SBB aandacht voor de 250.000 erkende leerbedrijven en ruim 300.000 praktijkopleiders voor de mbo-studenten. Met stageplekken en leerbanen nemen zij een aanzienlijk deel van de opleidingstijd van de 500.000 mbo-studenten voor hun rekening.


Voor meer informatie over leren en werken bij Systemec, kunt u contact opnemen met:

Clim Derkx-Simons Linkedin

Personeelszaken

Contact

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.