Menu
Close

donderdag 26 november 2020 | Systemec Updates

Sophos Certificeringen

Internet innovatie sinds 1997

Vanaf mei 2019 heeft Systemec officieel de titels, Sophos Gold en Synchronized Security status, mogen ontvangen. Maar om kennis op niveau te houden en die titels te behouden blijft het belangrijk om technische trainingen te volgen. Op het hoogste kennisniveau, Sophos Certified Architect- certificering, is onze collega Niels Pouls recentelijk geslaagd voor zijn examen. Een mooi resultaat! 


"Deze certificering geeft mij net dat beetje extra kennis om de beveiliging optimaal voor onze klanten te kunnen inrichten en de wensen van de eindgebruiker af te stemmen met de mogelijkheden."


Inmiddels heeft Systemec meerdere medewerkers op Sophos Certified Architect niveau. Zowel op het gebied van firewalls als server en endpoint security.


De Sophos  Synchronized Security status toont aan dat Systemec een specialist is op het gebied van het beveiligen van de gehele keten, vanaf de werkplek tot en met het netwerk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze securitydiensten, neem dan gerust een kijkje in ons Portfolio op onze website of neem contact met ons op.

https://www.systemec.nl/nl/oplossingen/beveiliging/managed_sophos_xg_firewall

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.