Menu
Close

woensdag 18 december 2019 | Systemec Updates

Samenwerking met Falco Networks

Internet innovatie sinds 1997

Falco Networks is een strategische partner van Systemec en is tevens leverancier van hoogwaardige producten, oplossingen en diensten voor de high-end datacom markt. Zo heeft Falco Networks onder andere de backbone netwerkapparatuur aan Systemec geleverd. Denk hierbij aan Ericsson/Redback Core Routers en Core MPLS-switches van Extreme Networks.
Deze technisch hoogwaardige netwerksystemen zijn voor Systemec, zijnde Internet Service Provider (ISP) voor de zakelijke markt, van groot belang om hoogwaardige internet- en datacomdiensten nationaal en internationaal te kunnen aanbieden.De samenwerking met Falco Networks biedt Systemec dan ook een garantie om blijvend te kunnen innoveren op het hoogste niveau. Met de sterk toenemende vraag voor snelle en redundante dataverbindingen zal de onderlinge samenwerking de komende jaren alleen maar intensiever worden. De verwachting is dan ook dat het dataverkeer, mede door de ontwikkeling van IOT en de sterke toename van mobiel verkeer, in 2021 het 3-voudige zal zijn van het dataverkeer in 2018.

Mede door de samenwerking en ondersteuning van Falco Networks, is Systemec klaar voor de sterke groei van het dataverkeer, zodat bestaande en nieuwe klanten verzekerd zijn van een optimale dienstverlening.

Systemec en Falco Networks werken reeds vanaf 2006 met veel plezier nauw samen.

Door Marcel Boumans, Manager Networking en Internet bij Systemec.

Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op en bekijk onze website.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.