Menu
Close

woensdag 20 april 2022 | Systemec Updates

Phact - partnerschap

Internet innovatie sinds 1997

Samenwerken zit in ons DNA, daarover hebben we het ook vaak. Omdat de kracht van samenwerking tot mooie en goede dingen leidt. Zeker als het gaat om verbindingen met gelijkgestemde bedrijven waarmee een echte klik is. We doen al jarenlang zaken met softwareontwikkelaar Phact, tot wederzijds genoegen. Er werd al kennis gedeeld en we bevelen elkaar aan bij onze klanten. Maar we gaan verder…

 

Phact was in 2018 op zoek naar een datacenter provider in het grensgebied met Duitsland. “Een flexibele partij, die net zoals wij, toegankelijk en pragmatisch is.”, herinnert Marc Herruer, CEO van Phact zich. “Bij ons is maatwerk eerder regel dan uitzondering, en zo staat Systemec er ook in. Het is prettig met elkaar werken als het DNA van partners op elkaar lijkt, dat maakt de samenwerking makkelijker. Daarnaast vullen we elkaar op een prima manier aan. Dat is een feit.” besluit hij.

 

Zo adviseerde Phact haar klant AgXeed om ook gebruik te maken van de diensten van Systemec. Hier leverde Systemec diverse solide cloudoplossingen. Zo bleek maar weer eens dat samenwerken tot meer leidt. En dat gaan we nu verder concreet maken. We zullen intensiever gezamenlijk gaan optrekken. Dus voor vragen op het gebied van softwareontwikkeling kunnen we u in contact brengen met Phact.

 

Daarnaast geven we het partnerschap meer lading door nog voor de zomer een kennisevent voor onze klantenkringen te organiseren onder de vlag van de Phact Academy. Wordt vervolgd!

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.