Menu
Close

donderdag 25 april 2024 | Systemec Updates

Nieuwe medewerkers

Internet innovatie sinds 1997


Systemec stelt u graag voor aan haar nieuwe medewerkers. In een verscheidenheid in vakgebieden en ervaring, zijn in februari en maart gestart Svenja Bruns, Pieter Smeets en Syb Volleberg. Ze stellen zich graag aan u voor.

Svenja
"Hallo, mijn naam is Svenja, ik ben 23 jaar oud en woon in Düsseldorf. Ik studeer aan de Fontys in Venlo ‘International Business‘  en volg mijn bachelor stage in HR bij Systemec. Ik kijk ernaar uit om voor mijn afstudeeropdracht bij Systemec uit te zoeken wat werken in Nederland aantrekkelijk of onaantrekkelijk maakt voor Duitse werknemers.
Daarnaast ga ik aan de slag om een HR-richtlijn te maken voor de werving van Duitse werknemers.


In mijn vrije tijd bezoek ik graag concerten in verschillende Europese steden, ook omdat ik van reizen houd en andere culturen wil leren kennen.”


Pieter

“Mijn naam is Pieter Smeets en woon in Steyl samen met mijn vrouw en dochter. Onze zoon woont in Tilburg. Sinds afgelopen maart werk ik bij Systemec als Support medewerker. Ik werk al langer in de IT en ik blijf het interessant vinden, omdat IT dynamisch is en geen enkele dag hetzelfde. Mijn werkdagen zijn woensdag tot en met vrijdag.


In mijn vrije tijd speel ik graag golf en luister en kijk ik graag naar muziek.”


Syb

“Bij Gilde Opleidingen Venray volg ik de opleiding ‘Expert IT Systems & Devices’. In mijn zoektocht naar een ICT-bedrijf waar ik na schooltijd en in vakanties als bijbaan aan de slag kon, bracht mijn docent mij in contact met Systemec. Na het bezoeken van de website heb ik interesse gekregen in het bedrijf en ben gaan solliciteren. Tijdens de sollicitatie heb ik alleen maar meer interesse gekregen waardoor mijn besluit vaststond. Ik werk nu twee middagen per week bij Systemec en ondersteun mijn collega’s bij projecten. In een groeiproces gaan we dit uitbreiden.”


Alle drie de medewerkers hebben een goede start gemaakt binnen Systemec en wij wensen ze veel succes toe met het vervolg!

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.