Menu
Close

maandag 17 januari 2022 | Systemec Updates

Kennisdeling – Het Nieuwe Werken 2.0

Internet innovatie sinds 1997
Wij zijn wel van het delen en samenwerken. Daarom willen we u graag verder informeren over een nieuwe trend die we zien bij veel van onze klanten: Het Nieuwe Werken 2.0. 
De coronapandemie zorgde voor een versnelling in het flex- en met name thuiswerken, wat de nieuwe norm werd. Iedereen ging ”online meeten” en we zagen dat de productiviteit niet leed onder hybride- en op afstand werken.
 
Met Het Nieuwe Werken 2.0 kondigt zich een volgende stap aan. Een evolutie die onze manier van werken razendsnel en waarschijnlijk blijvend zal veranderen. En natuurlijk heeft dit invloed op de IT-omgevingen, waaraan we meer eisen zullen gaan stellen. Bandbreedte en beschikbaarheid zijn hierbij van essentieel belang. Om kennisdeling niet alleen te faciliteren en bevorderen, maar ook verder te professionaliseren.
 
Het Nieuwe Werken gaat een nieuwe fase in. Organisaties zullen bij hun bedrijfsvoering en -ontwikkeling meer rekening gaan houden met hybride werken binnen hun bedrijfscultuur en inspelen op de wensen en behoeftes van medewerkers. Om zo kennisuitwisseling en samenwerking optimaal te kunnen laten plaatsvinden. 
 
Digitalisering is een speerpunt dat in iedere bedrijfsstrategie hoog op de agenda moet staan. Maar dan wel met oog voor de menselijke factoren; de techniek is immers altijd ondersteunend aan de mens. Daarom moet ook de IT-infrastructuur optimaal zijn ingericht. 
 
Wat heeft u nodig?
  • Een betrouwbare en schaalbare infrastructuur, waar u de komende jaren mee vooruit kunt; 
  • Een uptime van 99,9 procent met een uitstekende redundantie;
  • Razendsnelle glasvezelverbindingen op uw locaties;
  • Een private cloudomgeving, voor een veilig gevoel;
  • Deskundig advies over de oplossingen die optimaal aansluiten op de wensen en behoeften van uw organisatie en medewerkers. Maatwerk is gewenst.

Heeft u nog uitdagingen met het nieuwe werken? Neem vrijblijvend contact op met onze experts voor een gedegen advies over uw digitale omgeving via sales@systemec.nl

 

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.