Menu
Close

maandag 25 september 2023 | Systemec Updates

ISO en NEN hercertificering

Systemec B.V. heeft dit jaar succesvol haar ISO27001 en NEN7510 certificaten vernieuwd. Na 3 jaar stond dit jaar de hercertificering op het programma en heeft onze Auditor van Digitrust in 4 intensieve dagen het gehele management systeem en alle onderdelen van de organisatie volledig opnieuw ge-audit.

Internet innovatie sinds 1997

Systemec B.V. heeft dit jaar succesvol haar ISO27001 en NEN7510 certificaten vernieuwd. Na 3 jaar stond dit jaar de hercertificering op het programma en heeft onze Auditor van Digitrust in 4 intensieve dagen het gehele management systeem en alle onderdelen van de organisatie volledig opnieuw ge-audit. Naast het hercertificeren van Systemec B.V. hebben we dit jaar ook onze gehele Systemec GmbH organisatie meegenomen in de ISO27001 audit. Dit betekent dat vanaf heden alle activiteiten van zowel de B.V. als de GmbH volledig onder de scope van onze certificering vallen.Met deze audit hebben we wederom aangetoond dat ons informatiebeveiligingsmanagementsysteem, niet alleen op papier maar ook in de praktijk, voldoet aan de hoge eisen van de ISO27001 en aan de zorg specifieke aanvullingen van de NEN7510.


Met deze hercertificering en uitbreiding van de scope met de GmbH onderstrepen we het belang van goede informatiebeveiliging. We staan echter niet stil en gaan continu door met verbeteringen en vernieuwingen. Omdat informatiebeveiliging niet stopt bij de dienstverlening van Systemec is het enorm belangrijk om ook binnen de eigen organisatie de juiste organisatorische en technische maatregelen te nemen. Vanuit Systemec kunnen we klanten ondersteunen bij het opstellen van een informatiebeveiligingsbeleid. Daarnaast kunnen we d.m.v. phishing-testen en interactieve awareness sessies helpen bij het creëren van bewustzijn bij alle medewerkers.


Een veilige IT omgeving maken we samen!

Ruud Sonnemans Linkedin

Security Manager

Contact

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.