Menu
Close

woensdag 30 oktober 2019 | Systemec Updates

ISO en NEN certificering

Internet innovatie sinds 1997

Systemec deelde in september het bericht over een succesvolle audit controle door DigiTrust.

Door de succesvolle controle konden we mededelen dat onze organisatie, naast het behalen van de NEN 7510 ook het management systeem is ge-upgrade naar de standaard ISO 27001:2017.


De NEN 7510 is specifiek gericht op de informatiebeveiliging in de Nederlandse zorgsector. Systemec levert diensten aan de zorgsector, waarbij Systemec moet zorgdragen voor veiligheid en beschikbaarheid van o.a. patiëntengegevens.

Afgelopen week heeft er ook een onderzoek plaatsgevonden of Systemec voldoet aan de eisen die gesteld worden aan een Goedbeheerd Zorgnetwerk (GZN). GZN-en brengen een beveiligde verbinding tot stand tussen de zorgsystemen van zorgaanbieders en het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Dit onderzoek heeft plaatsgevonden bij VZVZ in Den Haag. (Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie). Op grond van het onderzoek en de bevindingen naar het stelsel van maatregelen en het voldoen aan de gestelde technische normen, is de conclusie getrokken dat Systemec voldoet.

Het advies aan het bestuur van VZVZ is dan ook om Systemec te (her) accepteren als GZN!

Bovenstaande certificeringen hebben zijn weerslag op alle Systemec diensten. Onze diensten en werkwijze zijn op deze standaarden afgestemd, waar elke Systemec klant onder valt.

Wilt u weten wat onze nieuwe statussen voor u betekent? Neem dan gerust contact met ons op en bekijk onze website! www.systemec.nl

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.