Menu
Close

dinsdag 15 maart 2022 | Systemec Updates

Internationaal internet: wereldwijd dezelfde Systemec kwaliteit

Voor klanten met vestigingen buiten Nederland, Duitsland of België hebben we een verbredingsslag gemaakt: Systemec internet is nu wereldwijd verkrijgbaar. Met dezelfde kwaliteit als “thuis”. Dit kan doordat we internationaal samenwerken met onze partner GTT en omdat we ons netwerk zo hebben ingericht dat we geen knooppunten van externe partijen gebruiken.

Internet innovatie sinds 1997

Functioneel is een internationale Systemec verbinding hetzelfde als in Nederland. Met dezelfde kwaliteit, snelheid en ondersteuning. Hierdoor zijn onze internationale klanten niet afhankelijk van de stand der techniek in landen die minder ver zijn met hun digitale infrastructuur.

Door onze interconnect met GTT (layer 2, ethernet), kunnen we de IP-laag (layer 3) van Systemec overal ter wereld inzetten voor onze klanten. Met ons eigen SLA, u sluit deze af met Systemec en niet met andere partijen. Over het hele traject: via de fysieke infrastructuurlaag, Layer 2 ethernetswitches tot op IP-niveau (layer 3 routers). Uiteraard op een veilige én beveiligde manier.

Zo heeft u overal toegang tot uw eigen, private network en lopen uw connecties naar en van de (public) cloud via onze “centrale”. Die volledig door ons wordt beheerd en voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard.

Op zoek naar internationale verbindingen voor uw organisatie?
Neem contact op met networking@systemec.nl voor de wereldwijde mogelijkheden.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.