Menu
Close

dinsdag 19 juli 2022 | Systemec Updates

Groei mee met Systemec

Internet innovatie sinds 1997

Bij Systemec is ruimte voor groei, op zowel persoonlijk als op professioneel vlak. Natuurlijk krijgen onze eigen mensen en relaties ruimte, maar ook nieuwe zijn welkom. En zo groeien we samen. 


Door onze eigen, aanhoudende groei zoeken we nieuwe collega’s, met name in de techniek. We zijn op zoek naar support engineers. Mensen die hun technische kennis en vaardigheden willen inzetten voor onze klanten. Oplossingen zoeken én vinden, binnen ons enthousiaste team. Samen aan de slag om ICT-infrastructuren structureel en goed te borgen.


Ook bieden we graag ruimte aan stagiaires. Om ze in een praktische omgeving te helpen, verder te komen. Daarvoor werken we samen met diverse onderwijsinstellingen. Deze samenwerking richt zich ook op het beter laten aansluiten van onderwijs op de beroepspraktijk, een belangrijk speerpunt voor ons. We investeren dan ook graag in kennisdeling en samenwerking, een visie die voordelen biedt voor alle partijen.


Kijk gerust eens op onze vacaturepagina. Misschien ken je iemand binnen jouw netwerk of ben je zelf op zoek naar een leuke job bij een mooi bedrijf dat vele mogelijkheden biedt. Voel je in ieder geval welkom bij Systemec.


Hier staan onze beschikbare vacatures en stageplekken. We hebben zoals gezegd nog ruimte genoeg, groei gerust met ons mee!

Meer info: https://www.systemec.nl/nl/systemec/vacatures_en_stages

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.