Menu
Close

vrijdag 27 oktober 2023 | Internet

Glasvezelaansluitingen in Brüggen

Als regionale partner maken wij het mogelijk: tot 1000 Mbit/s snelle glasvezelaansluitingen. Deze voorwaarden zijn allesbehalve vanzelfsprekend op landelijk gelegen bedrijventerreinen en kunnen een grote aanwinst zijn voor jou als onderneming en instelling. Op het bedrijventerrein Holtweg in Bracht zijn nu uitbreidingen gaande.

Internet innovatie sinds 1997

We nemen even een kijkje bij de glasvezeluitbreidingen op bedrijventerrein Holtweg in Bracht.
 

De Gemeindewerke Brüggen is onze partner op het gebied van uitbreiding in de commerciële en industriële gebieden van Brüggen en Bracht.


Naast de glasvezelaansluitingen die op dit moment worden aangelegd of al bestaan, heeft iedere ondernemer uit dit gebied de mogelijkheid om een aansluiting af te nemen bij Systemec. We zullen proberen de bekendheid de komende tijd van ons aanbod nog verder te vergroten.

 

Ook worden ondernemingen in samenwerking met Gemeente Brüggen geïnformeerd als ze overwegen in Brüggen of Bracht een vestiging te openen, dat de beschikbaarheid van voldoende bandbreedte aanwezig is. Deze mogelijkheid kan voor sommige bedrijven de doorslag geven om zich in deze gemeente te vestigen.

Systemec verzorgt graag maatwerk met de glasvezelvarianten. Van aansluitingen, in-house bekabeling en/of koppelingen met het Wifi-netwerk.

 
Bent u benieuwd naar wat glasvezel voor uw organisatie kan betekenen? Zit u op een uitdagende plek? Neem dan gerust contact op met onze account managers en netwerk engineers om uw vraagstuk in behandeling te nemen.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.