Menu
Close

dinsdag 20 juli 2021 | Systemec Updates

Even voorstellen, onze nieuwe collega’s

Internet innovatie sinds 1997

We zijn blij om te melden dat ons team per 1 juli j.l. uitbreiding heeft gekregen. Op de afdeling Networking verwelkomen we Koen en op Marketing en communicatie Arjen. Ze stellen zich even voor:


“Hoi! Mijn naam is Koen Bongers. Ik ben 23 jaar oud en heb grote passie voor ICT. In mijn vrije tijd doe ik mountainbiken en tennissen. Hier en daar een filmpje of serie vind ik ook niet verkeerd. Verder ben ik in het weekend vaak met mijn vrienden. Sinds 1 juli ben ik in dienst bij Systemec als junior Networking Engineer. Nadat mijn HBO-afstudeeropdracht was afgerond had Systemec mij een baan aangeboden. Deze mooie kans had ik gelijk genomen. In mijn rol als Networking Engineer ga ik klanten van Systemec ondersteunen met hun ICT netwerk-gerelateerde vraagstukken.

Momenteel kijk ik veel mee met de werkzaamheden bij mijn collega’s van afdeling Networking, om zoveel mogelijk informatie op te nemen over de afdeling en werkzaamheden die uitgevoerd worden. De werkzaamheden vind ik super interessant, ik kijk ernaar uit om mijn kennis en vaardigheden te kunnen toepassen voor Systemec en haar klanten, om zo uitdagende vraagstukken op te lossen. Overigens pak ik de werkzaamheden van mijn afstudeeropdracht verder op om dit in werkelijkheid te realiseren.”
“Hallo allemaal. Tot mijn groot genoegen mag ik bij Systemec aan de slag met Marketing en communicatie. In mijn eerdere werkleven heb ik veel ervaring mogen opdoen in deze tak van sport en hier voel ik me als een vis in het water. Zeker omdat ik ook eerder in de ict heb gewerkt bij een andere internetprovider. Systemec was geen onbekende naam voor me, ik kende het bedrijf als klant bij de ict distributeur waar ik werkzaam was en had al een positief beeld over het bedrijf.

Ik ben Arjen Bontenbal, 50 jaren jong, woon in Venlo, ben getrouwd en heb 2 dochters. In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur, hou van BBQ en hockey af en toe nog. Lezen doe ik ook graag, evenals gezellig tafelen samen met familie en vrienden. 

In mijn werk ben ik eigenlijk altijd op zoek naar verdieping en verbinding. Dus, let’s connect… Samen gaan we Systemec nog beter op de kaart zetten. Ik heb er zin in!”

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.