Menu
Close

woensdag 20 april 2022 | Systemec Updates

Duurzaam doen we samen

Internet innovatie sinds 1997

De datacenterbranche is recentelijk een sectorbreed initiatief overeengekomen m.b.t. energiebesparing bij in gebruik zijnde apparatuur en systemen in datacenters. In de praktijk is gebleken dat met goede settings van apparatuur een energiebesparing wordt gerealiseerd tot mogelijk 10 procent. Energiebesparing is een noodzaak in deze tijd.


In Nederland hebben bedrijven de intentie om rendabele energiebesparende maatregelen uit te voeren. Deze staan op de “Erkende Maatregelenlijst Energiebesparing”. De meeste maatregelen op de lijst voor commerciële datacenters neemt Systemec voor haar rekening. Deze zijn in gang gezet of al afgerond. Dat commitment hebben we en daar acteren we op.


Eén specifieke maatregel heeft betrekking op IT-apparatuur en kan alleen uitgevoerd worden door u als eigenaar/beheerder van de servers. De maatregel beschrijft dat powermanagement functies optimaal worden ingesteld op servers en andere apparatuur. Voor een verdere uitleg verwijzen we naar het Happy Flow document van RVO.


Graag vragen wij uw medewerking hierbij. Mocht u vragen of hulp nodig hebben dan horen we dat graag. Samen geven we aandacht aan duurzaamheid.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.