Menu
Close

maandag 22 november 2021 | Systemec Updates

Colocatie in Düsseldorf

Internet innovatie sinds 1997

Sinds enige tijd beschikken we over een state-of-the-art datacenter in Meerbusch (Düsseldorf). Dit datacenter is gevestigd in een voormalig bankgebouw en voldoet aan alle eisen en wensen voor een Tier 3+ datacenter. Ook hier bieden we een volledig redundant concept om te zorgen dat de ICT-infrastructuren van onze klanten altijd in de lucht zijn. Samen met onze partner Penta Infra bieden we organisaties optimale beschikbaarheid, ongeacht de organisatiegrootte.

 

 

De locatie in Nordrein Westfalen is een perfecte aanvulling op onze datacenterdiensten, waaronder colocatie. Zeker voor Nederlandse bedrijven met vestigingen in Duitsland. Door gebruik te maken van dit grensoverschrijdende concept, zijn internationaal georiënteerde bedrijven met meerdere vestigingen altijd verbonden via Systemec. En in Duitsland ook niet onbelangrijk, de data van onze klanten blijft in Duitsland.

 

We bieden diverse vormen van (managed) colocatie: Private Rack, Shared Rack of Private Suite. Schaalbaar en op maat, voor iedere organisatie. Deze oplossingen, waarbij servers hun eigen, afgeschermde fysieke ruimte en verbindingen hebben, maken gebruik van alle voorzieningen als elektriciteit, klimaatbeheersing en verbindingen.  Zo hoeft een organisatie niet zelf te investeren in een optimale omgeving voor hun servers. Systemec kan deze servers desgewenst onderhouden en beheren.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via networking@systemec.nl

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.