Menu
Close

woensdag 3 november 2021 | Systemec Updates

Certificering Zorg serviceprovider vernieuwd

Internet innovatie sinds 1997

Tot onze vreugde kunnen we melden dat de audit voor de Goed Beheer Zorgnetwerk acceptatie wederom glansrijk is behaald. Systemec is een van de netwerkleveranciers die deze certificering voor zorg serviceproviders mag voeren. We voldoen dan ook aan alle eisen van informatiebeveiliging voor de Zorg. Wederom een prestatie om trots op te zijn.Om gegevensuitwisseling mogelijk te maken voor klanten in de zorgverlening, moeten de Goed Beheerde Zorginformatiesystemen van zorgaanbieders worden aangesloten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Die aansluiting vindt plaats via Goed Beheerde Zorgnetwerken. Systemec faciliteert dit al jaren als netwerkleverancier met redundante, goed beveiligde verbindingen tussen zorgverleners en het LSP.


Ook onze niet-zorg klanten profiteren mee van deze extra kwaliteitsstandaard. Deze manier van werken is door ons tot de standaard gemaakt waarmee we elke klant bedienen. Kwaliteit en privacy staan bij Systemec hoog op de agenda. Daar zijn onze werkprocedures en organisaties op ingericht. Dit blijkt ook wel door de vernieuwde certificering, toegekend door de Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie (VZVZ).


Benieuwd hoe we ook voor u een gedegen ICT-infrastructuur kunnen realiseren? Neem snel contact op met onze verbindingsspecialisten via networking@systemec.nl.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.