Menu
Close

vrijdag 14 januari 2022 | Systemec Updates

Antivirus: het belang van goede “end-point security”

Internet innovatie sinds 1997
Virusinfecties en penetraties van cyberaanvallen beginnen vaak bij de gebruikers. Zij maken veelal gebruik van meerdere devices als desktops, laptops, tablets of smartphones. Daar zit vaak een zwakke schakel in de beveiliging van het bedrijfsnetwerk. Dus is het van groot belang te beschikken over de juiste, meest recente tools om eventuele lekken te dichten, voorkomen en het netwerk te monitoren.
 
Dit kan door middel van onze Managed Security Services, waarin zaken als antivirus, antispam en antimalware grondig worden geregeld en gemonitord door onze experts. Uiteraard is het noodzakelijk dat deze software altijd up-to-date is. Daarom is het logisch om te kiezen voor een managed dienst die hierin faciliteert, wat de voorkeur heeft boven lokaal geïnstalleerde oplossingen zonder beheer. Zo verliest u geen kostbare tijd en loopt u minder risico.
 
Door uw “end-point security” uit te besteden aan Systemec, bent u verzekerd van de hulp van specialisten. Onze kennis en ervaring hebben we gecombineerd in een oplossing die u ontzorgt en zorgt dat de meest actuele, technische kennis wordt toegepast. Om de cybersecurity van uw bedrijfsnetwerk optimaal in te richten en zo te houden. 
 

Neem voor meer informatie contact op met onze account managers: sales@systemec.nl

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.