Menu
Close

donderdag 19 maart 2020 | Systemec Updates

Systemec & COVID-19

Internet innovatie sinds 1997

Het coronavirus COVID-19 verspreidt zich momenteel in Nederland. Ook wij nemen extra maatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Onze gezondheid, bedrijfscontinuïteit en ervoor zorgen dat we onze klanten te allen tijde diensten kunnen verlenen en ondersteunen, heeft onze aandacht. We blijven de richtlijnen van het RIVM hierin dagelijks volgen.

Systemec heeft stappen ondernomen om het welzijn van onze medewerkers en de relaties, waarmee we in contact komen te bevorderen en te beschermen. Toch kan geen enkel individu of organisatie met zekerheid voorspellen wat de voortgang van het virus zal zijn of hoe het zich zal blijven verspreiden.

Ons Systemec-team zal indien noodzakelijk bij verdere verspreiding en op advies van de RIVM vanuit thuis werken. Ons team heeft vanzelfsprekend de tools tot hun beschikking om hun werk te kunnen uitvoeren. Dat betekent dat wij onze relaties kunnen blijven bedienen. Daarnaast schudden we uiteraard geen handen meer en annuleren we afspraken en evenementen die geen urgentie hebben.

Tot dusver merken we nog geen grote impact op de uitlevering van nieuwe apparatuur. We hebben regelmatig contact met onze leveranciers en zullen bij lopende projecten en uitleveringen met de relaties in contact blijven over de voortgang.

We volgen de ontwikkelingen de komende periode op de voet. We zullen u informeren als de verspreiding van het virus een nieuwe fase ingaat en als gevolg hiervan we aanvullende maatregelen moeten nemen. 

Hoogachtend,
Sjoerd Derkx
Directie

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.