Menu
Close

vrijdag 16 augustus 2019 | Systemec Updates

Zomerparkfeest 2019

Het Zomerparkfeest mocht dit jaar meer dan 100.000 bezoekers ontvangen en ook dit jaar verzorgde Systemec opnieuw de netwerkcommunicatie voor het festival in Venlo

Internet innovatie sinds 1997

Ook dit jaar verzorgde Systemec opnieuw de netwerkcommunicatie voor het Zomerparkfeest in Venlo. Systemec bood de netwerkcommunicatie aan door middel van een snelle en stabiele Systemec Glasvezelverbinding, inclusief back-up.

Het Zomerparkfeest mocht dit jaar meer dan 100.000 bezoekers ontvangen. Tijdens de festivaldagen leverde Systemec het beveiligde en redundante netwerk aan, voor pinapparaten, hulpdiensten, toegangsbeveiliging, het camerasysteem en wifi hotspots voor vrijwilligers, sponsoren en artiesten.

Binnen het Julianapark werd het netwerk gebouwd door middel van de Systemec netwerkkasten. In een netwerkkast zit onder andere een access-point, switch en UPS (noodstroomvoeding). Om het netwerk redundant te maken, lag er in het hele park een fysieke internetverbinding in combinatie met een point-to-point straalverbinding naar Systemec Datacenter Venlo.

Wilt u meer weten over onze diensten en mogelijke internetverbindingen? Neem dan contact op 

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.