Menu
Close

maandag 6 september 2021 | Systemec Updates

Teamuitbreiding: Roel is binnen!

Internet innovatie sinds 1997

Team Systemec blijft groeien. Deze maand verwelkomen we Roel die u en ons gaat ondersteunen in de rol van Support Engineer. Wij heten Roel van harte welkom en wensen hem veel succes én plezier.

 

“Hallo allemaal. Mijn naam is Roel Marcelis, ben 39 jaar oud en ben per 6 september jl. gestart als Support Engineer op de afdeling Internet Services. Vanuit een brede interesse in de IT heb ik reeds verschillende rollen mogen vervullen en een goede kijk gekregen op het vakgebied.

 

Zowel op technisch- als procesmatig vlak denk ik graag mee over complexe (en minder complexe) vraagstukken. Om zo de best mogelijke oplossingen te realiseren voor de klanten en hun IT. Naast een specialisatie in networking, heb ik ook IT Security hoog in het vaandel staan. Om te zorgen dat data veilig, beschikbaar en betrouwbaar is én blijft.

 

In mijn privétijd houden mijn vriendin en ik ons fit met klimmen en mountainbiken en ben ik actief in het muziekwereldje. Als vrijwilliger ben ik opgeleid in het “live mixen” van bandjes bij poppodium Grenswerk in Venlo. Daarnaast ben ik regelmatig onderweg met backline (gitaarversterkers, drumstellen e.d.) of als crew lid aanwezig bij verschillende festivals en concerten door heel het land.

 

De komende tijd verdiep ik me samen met collega Danny in de omgevingen en producten van Systemec en haar klanten. Ik kijk ernaar uit met jullie kennis te mogen maken!”

 

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.