Menu
Close

dinsdag 28 april 2020 | Systemec Updates

Systemec introduceert Your Space

Een eenvoudige oplossing voor snelle toegang tot je eigen online opslag, voor onder andere documenten, software, foto’s, video’s en muziek.

Internet innovatie sinds 1997

Systemec Your Space is een eenvoudige oplossing voor snelle toegang tot je eigen online opslag, voor onder andere documenten, software, foto’s, video’s en muziek. Een aantrekkelijk en praktisch alternatief voor een lokale NAS server en het managen van bestanden op je eigen computer, tablet of smartphone.

Systemec biedt Your Space aan vanuit de eigen cloud met betrouwbare en snelle onderliggende servers en opslagruimte. NextCloud is software voor bestandshostingservice en biedt toegang via een webportal en eigen applicaties voor Windows, macOS, Android en IOS.
Ter uitbreiding kunnen gebruikers kiezen voor extra functies binnen NextCloud, waaronder Talk en Versioning.
Talk is een veilig chatprogramma met opties voor groepsgesprekken en videobellen. Versioning zorgt ervoor dat de geschiedenis van het bestand tijdelijk wordt bewaard, waardoor je een bestand naar een eerdere versie kunt terugdraaien.


Zie video voor preview van Talk 


Bij Systemec Your Space blijf je altijd 100% in control over je bestanden en wordt je data veilig opgeslagen in de Systemec datacenters binnen Nederland of Duitsland. De dienst maakt gebruik van ons eigen Enterprise-platform, dus alle voordelen van onze hoogwaardige kwaliteit en service.

 


Ter introductie bieden wij de mogelijkheid om Systemec Your Space 14 dagen gratis uit te proberen. Geïnteresseerd? Systemec Your Space is al beschikbaar vanaf € 18,- per maand.

Voor vragen of voor een demo, neem contact op met Lei Hovens.

  

Lei Hovens
lhovens@systemec.nl
077-3828580

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.