Menu
Close

Interesse in één van onze diensten of heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder:


Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag

Bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag


Bel mij terug

Bedrijfsnaam

Naam
*
Telefoonnummer
*
Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.


Hoofdkantoor

Marinus Dammeweg 25
5928 PW Venlo
Nederland
Industrienummer: 6817

Duitsland (Vestigingen)

Systemec GmbH
Schlossstraße 123
41238 Mönchengladbach
Duitsland


Systemec DC-DUS
Düsseldorfer Str. 71b
40667 Meerbusch
Duitsland

woensdag 24 november 2021 | nieuws

Partner in beeld: EscuLine - Inzicht in zorgdata

Sinds enige tijd en tot ons groot genoegen mogen we EscuLine tot onze klantenkring rekenen. EscuLine is een Business Intelligence en Health Analytics (AI) platform voor zorgorganisaties. Ze helpen zorgorganisaties om succesvol te zijn door hun data eenvoudig te kunnen analyseren. Door meer en beter inzicht te krijgen in zorgdata, verbetert de kwaliteit van de zorg.

Inzicht

Hierbij denkt Esculine proactief mee en biedt zorgorganisaties innovatieve oplossingen op applicatieniveau die daadwerkelijk waarde toevoegen aan de Zorg. Vanuit het perspectief van klant en patiënt/cliënt wordt er gezorgd voor meer inzicht, waardoor de beste zorg kan worden geboden op de plek waar dat nodig is.

Migratietraject

Begin november hebben we een migratietraject afgerond, waarbij een groep van 18 klanten werd gemigreerd naar de Systemec hostingomgeving. EscuLine koos voor Systemec, omdat ze een leverancier zocht waar hun SaaS-oplossing de veilige omgeving en aandacht krijgt die het nodig heeft. Via beveiligde VPN-verbindingen is de data altijd bereikbaar. Systemec beschikt over alle noodzakelijke zorgcertificeringen als ISO 27001, NEN 7510 en is officieel gekwalificeerd als zorgserviceprovider

Samenwerking

ICT-oplossingen in en voor de Zorg moeten flexibel, robuust en schaalbaar zijn. Vereisten dus ook voor EscuLine, de basis om voor Systemec te kiezen aldus Robert van Ginkel, directeur bij EscuLine. “Systemec is de juiste partner voor ons; een Nederlandse partij die flexibel en betrouwbaar is. Ervaren als zorgserviceprovider als het gaat om maatwerk voor de Zorg en snel acterend wanneer het nodig is. Systemec is een partner die meedenkt en niet wegloopt als het moeilijk wordt. Er komt altijd wel een oplossing. Daarom werken we samen met Systemec. De data van onze klanten staan er veilig en goed.”.

 “Systemec is een partner die meedenkt en niet wegloopt als het moeilijk wordt.”

 

“De migratie is goed verlopen, binnen de gestelde tijdsdoelen. Dit traject vormt de basis voor de implementatie van meerdere klanten, waarbij zorginstellingen snel kunnen aanhaken.”, besluit Robert van Ginkel.

 Kijk voor meer informatie over EscuLine en zijn zorgoplossingen op www.esculine.nl

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.