Menu
Close

dinsdag 19 april 2022 | Systemec Updates

Onze functionaris gegevens-bescherming: Ankie in ‘t Zandt

Internet innovatie sinds 1997

Graag stellen we hier onze expert op het gebied van privacy aan u voor. Ankie in ’t Zandt vervult deze rol voor ons, want privacy is een van onze speerpunten. Als betrouwbare partner voor internet-, cloud- en datavraagstukken zekeren we privacy tot in de puntjes. In alle facetten.


Systemec is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Onderdeel daarvan is ook de privacy wetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Systemec heeft daarom een “Privacy Team” geformeerd en heeft dus ook een functionaris voor de gegevensbescherming (FG) in huis in de persoon van Ankie. Zij zal toezien op de naleving van de privacy wetgeving, de AVG.


Ankie is CIPP/E gecertificeerd. Zij adviseert ons en denkt mee over onze verplichtingen en processen op het vlak van privacy. Daarnaast is zij contactpersoon voor de Autoriteit Persoonsgegevens in geval van onderzoek of een datalek. En natuurlijk is ze ook het aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben over de AVG bij Systemec. Mocht u hierover vragen hebben of meer willen weten over onze manier van werken rondom dit thema, dan bent u van harte welkom om contact op te nemen met Ankie.


Ankie in ’t Zandt is bereikbaar via mail op security@systemec.nl.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.