Menu
Close

Interesse in één van onze diensten of heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder:


Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag

Bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag


Bel mij terug

Bedrijfsnaam

Naam
*
Telefoonnummer
*
Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.


Hoofdkantoor

Marinus Dammeweg 25
5928 PW Venlo
Nederland
Industrienummer: 6817

Duitsland (Vestigingen)

Systemec GmbH
Schlossstraße 123
41238 Mönchengladbach
Duitsland


Systemec DC-DUS
Düsseldorfer Str. 71b
40667 Meerbusch
Duitsland

vrijdag 17 juni 2022 | nieuws

Internationaal internet: wereldwijd dezelfde Systemec kwaliteit (2)

Het is inmiddels juni en we zijn ervaringen rijker! Naar aanleiding van ons nieuwsbericht begin dit jaar hebben relaties zich gemeld om locaties in het buitenland te voorzien van een Systemec netwerk. We hebben sindsdien meerdere locaties in het buitenland opgeleverd.

Voor klanten met vestigingen buiten Nederland, hebben we een verbredingsslag gemaakt: Systemec internet is nu wereldwijd verkrijgbaar, met dezelfde kwaliteit als “thuis”. Dit kan doordat we onder andere internationaal samenwerken met onze partner GTT en omdat we ons netwerk zo hebben ingericht dat we geen knooppunten van externe partijen gebruiken.


Daarnaast heeft Systemec een interconnect met Eurofiber. Een open glasvezelnetwerk in Nederland, België en Frankrijk, dat zich zelfs uitstrekt tot in Duitsland.


Afgelopen maanden hebben we zowel in Duitsland, Hongarije als Italië klantlocaties mogen aansluiten. Met een internationale Systemec verbinding, hetzelfde als in Nederland met identieke kwaliteit, snelheid en ondersteuning. Hierdoor zijn onze internationale klanten niet afhankelijk van de stand der techniek in landen die minder ver zijn met hun service en digitale infrastructuur.


Door onze interconnect met GTT (layer 2, ethernet), kunnen we de IP-laag (layer 3) van Systemec overal ter wereld inzetten voor onze klanten. Met ons eigen SLA, u sluit deze af met Systemec en niet met andere partijen. Over het hele traject: via de fysieke infrastructuur laag, layer 2 ethernetswitches tot op IP-niveau (layer 3 routers). Uiteraard op een veilige én beveiligde manier.


Zo heeft u overal toegang tot uw eigen, private network en lopen uw connecties naar en van de (public) cloud via onze “centrale”. Die volledig door ons wordt beheerd en voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard.


Op zoek naar internationale verbindingen voor uw organisaties?


Neem contact op met networking@systemec.nl of uw accountmanager voor deze internationale mogelijkheden en laat u informeren.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.