Menu
Close

vrijdag 16 augustus 2013 | Systemec Updates

Europa Apotheek is Always Online met Systemec

Internet innovatie sinds 1997

Europa Apotheek Venlo, een van de grootste online apotheken gericht op de Duitse markt, heeft gekozen voor de Always Online dienst van Systemec.

Via 2 gescheiden glasvezelverbindingen is een redundant IP netwerk geleverd waarbij in het geval van uitval van de communicatie over de primaire verbinding, de secundaire verbinding de IP dienst, met dezelfde IP adressen,  automatisch overneemt.

De glasvezelverbindingen kennen volledig gescheiden paden en worden getermineerd op 2 verschillende Systemec locaties, dit om de beschikbaarheid van de IP dienst daadwerkelijk Always Online te houden.

Voor Europa Apotheek Venlo is de Always Online dienst een solide bouwsteen om de stabiliteit van hun netwerk, waarop online apotheek webapplicaties gehost worden, verder te verbeteren en voorbereid te zijn op de ontwikkelingen in een snel groeiende markt.

Always Online - de techniek
De redundante backbone van Systemec is opgebouwd op basis van OSPF routing en voorziet in het dynamisch routeren van IP-subnetten op basis van de verschillende prioriteiten. De Always Online dienst maakt hiernaast gebruik van DVSR, hetgeen inhoudt dat de backbone-routers van Systemec continue monitoren of de desbetreffende routers op de locatie van de contractant bereikbaar zijn (icmp-echo/ping).

Meer informatie?
Ook op zoek naar een Always Online verbinding zodat u uptime gegarandeerd is?
Lees hier meer over de Always Online dienst. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voor meer informatie over Europa Apotheek Venlo, zie https://www.europa-apotheek.com/.

Europa Apotheek Venlo, een van de grootste online apotheken gericht op de Duitse markt, heeft gekozen voor de Always Online dienst van Systemec.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.