Menu
Close

Interesse in één van onze diensten of heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder:


Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag

Bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag


Bel mij terug

Bedrijfsnaam

Naam
*
Telefoonnummer
*Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.


Hoofdkantoor

Marinus Dammeweg 25
5928 PW Venlo
Netherlands
Industrienummer: 6817

donderdag 30 november 2017 | nieuws

Uitreiking Lodewijk van der Grinten Prijs 2017

Voor Jos en Sjoerd Derkx komt de nominatie voor de ondernemersprijs op een mooi moment. Dit jaar bestaat hun bedrijf Systemec namelijk 25 jaar. Sjoerd: "We vinden het geweldig dat de commissie aan ons heeft gedacht. De nominatie geeft ons een enorme impuls. Dat merken we onder andere intern aan de positieve energie die het onze medewerkers heeft gegeven. Extern krijgen we veel positieve reacties van onze zakenrelaties. Sinds de bekendmaking heb ik veel tijd besteed aan het maken van afspraken en beantwoorden van de reacties en felicitaties die via social media binnen zijn gekomen.”

Continuïteit

Systemec werd opgericht door vader Jos Derkx en is gegroeid tot een full-service Internet Service Provider met een landelijk dekkend netwerk. In 2008 opende het bedrijf hun eerste datacenter in de regio. In 2014 kwamen hier twee datacentra bij, waaronder een in Nettetal (Duitsland). Het cross-border-datacenterconcept was een feit en werd in gebruik genomen. De Duitse markt werd benaderd. Dit uniek datacenterconcept in het oosten van het land zorgt ervoor dat Venlo ook als ‘data-hotspot’ gekenmerkt kan worden. Sjoerd: "Bij mijn intrede in het bedrijf in 2009 was ik met mijn bedrijfseconomische achtergrond van toegevoegde waarde in een voornamelijk ICT-gerelateerd team. Sinds 2015 ben ik financieel directeur en vorm ik samen met Jos de directie en vullen hierdoor elkaar goed aan. We zijn voortdurend bezig met de continuïteit van onze dienstverlening en natuurlijk van het bedrijf. Jos weet wat de techniek betekent en ik focus op wat de techniek voor onze relaties kan betekenen.”

Vestigingsklimaat

Met de bedrijfsactiviteiten van Systemec heeft het bedrijf op diverse manieren bijgedragen aan de (EU)regio. "In samenwerking met lokale overheden hebben we op diverse industrieterreinen en bij panden een goede data-infrastructuur aangelegd. Dat heeft het vestigingsklimaat voor bedrijven mede aantrekkelijker gemaakt en geeft daarmee ook een impuls aan de lokale werkgelegenheid. Verder zijn we een trouwe sponsor van VVV-Venlo en gerelateerde maatschappelijke sociale organisaties en verschillende culturele evenementen. Onder ander de Zomerparkfeesten en muziekverenigingen in de regio kunnen op onze steun rekenen.”  De uitreiking van de prijs in december vormt voor Sjoerd en Jos een mooie afsluiter van het jaar. "Voor ons is dit jaar tot nu toe een opeenstapeling van mooie momenten geweest. De succesvolle kwalificaties en het 25-jarig jubileum kunnen nog extra benadrukt worden met het winnen van de prijs. Dit zou natuurlijk helemaal tof zijn.”

Bron: Noord-Limburg Business, nummer 5, november 2017

Lodewijk van der Grinten Prijs

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.