Menu
Close

woensdag 8 maart 2017 | Systemec Updates

Uitbreiding Team Systemec met Wouter & Rick

Internet innovatie sinds 1997

In 2017 goed gestart met een uitbreiding van de Systemec organisaties, zowel in Nederland als Duitsland. Daarom zijn Wouter Simons en Rick Damen in dienst getreden. Beiden zijn toegetreden tot de afdeling support. Zowel Wouter als Rick zijn dan ook actief als Support Engineer.



Wouter Simons heeft ruim 7 jaar werkervaring als engineer bij NAS fabrikant Thecus en vond een nieuwe uitdaging binnen Systemec. Wouter: "Door de snelle ontwikkelingen binnen de branche raak ik nooit uitgeleerd en dat maakt het werken voor Systemec erg interessant. Daarnaast spreken de informele werksfeer en het leuke team binnen Systemec mij erg aan.”

Rick Damen heeft in zijn studietijd bij Systemec als oproepkracht werkervaring opgedaan en mag zich nu fulltime aansluiten binnen het team. Rick: "Het werk binnen Systemec spreekt mij aan vanwege de diversiteit die het werk met zich meebrengt.”

Welkom en succes, namens team-Systemec.

In 2017 goed gestart met een uitbreiding van de Systemec organisaties, zowel in Nederland als Duitsland. Daarom zijn Wouter Simons en Rick Damen in dienst getreden.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.