Menu
Close

Interesse in één van onze diensten of heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder:


Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag

Bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag


Bel mij terug

Bedrijfsnaam

Naam
*
Telefoonnummer
*Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.


Hoofdkantoor

Marinus Dammeweg 25
5928 PW Venlo
Nederland
Industrienummer: 6817

Duitsland (Vestigingen)

Systemec GmbH
Schlossstraße 123
41238 Mönchengladbach
Duitsland


Systemec DC-DUS
Düsseldorfer Str. 71b
40667 Meerbusch
Duitsland

donderdag 7 maart 2019 | nieuws

Terugblik open avond Gilde Opleidingen bij het ICT-college

Op 14 februari stonden enkele collega’s van Systemec op de open avond bij Gilde ICT College Venray, om bezoekers kennis te laten maken met Systemec.

Systemec is een erkend leerbedrijf en biedt jaarlijks uitdagende en leerzame stagemogelijkheden voor MBO niveau 4 studenten.

Op de avond zelf hebben wij ons professioneel kunnen presenteren onder het motto "Your date with data”. We hebben toekomstig studenten kunnen informeren, vragen van ouders kunnen beantwoorden, studenten van het ICT-college kunnen informeren over onze stagemogelijkheden en een afspraak kunnen maken met de teammanager voor een bedrijfsbezoek. Naast het informeren hebben wij natuurlijk ook onze ogen en oren open gehouden en daarmee potentiele stagiaires ontmoet.

Stagiaires leren binnen Systemec kennis op te doen van verschillende IT- specialisaties. Door het beheer van eigen Euregionale datacenters maken stagiaires kennis met leveren van Internet Services, beveiliging en hostingtoepassingen onder begeleiding van een team specialisten.

Systemec streeft naar goede samenwerkingen met ICT-opleiders en werkt graag mee aan de ontwikkeling van gemotiveerde studenten.

Onlangs heeft Jip Muijres zijn stage afgerond bij Systemec.

 Jip’s ervaring:

Tijdens een stageperiode van 20 weken werkt de stagiair aan een fictief project, waarbij in een veilige omgeving kan worden geleerd. "Dit project bood mij de mogelijkheid om een netwerk te bouwen en te werken met hard- en software die ik op school niet ter beschikking had. Daardoor ben ik in zelfstandigheid gegroeid en heb ik kennis op kunnen doen over onderwerpen die op school (nog) niet zijn behandeld.”

Stagiairs kijken ook mee op de afdeling support om te horen en zien hoe klanten geholpen worden, maar ook mee het werkveld in om te ervaren wat er van een networking engineer verwacht wordt hoort bij de stage. Systemec betrekt stagiairs bij het teamproces. "Eigenlijk heb ik mij vanaf het begin direct erg welkom gevoeld bij Systemec, ik werd in veel zaken betrokken en voelde me ook echt onderdeel van het team. Alle collega’s waren ook altijd bereid om mij te helpen. Dat heeft mij ook zeker geholpen met het succesvol afronden van deze stage.”

Meer weten over de stagemogelijkheden binnen Systemec?

Kijk dan eens op Stagemarkt.nl of stuur een mail naar personeelszaken@systemec.nl.

 

 

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.