Menu
Close

vrijdag 14 juni 2019 | Systemec Updates

Systemec ontvangt Sophos Gold en Synchronized Security status

Internet innovatie sinds 1997

Het beveiligen van netwerken en gebruikers, is een toenemende prioriteit.
Systemec voorziet haar klanten, via de producten van Sophos, van de beste bescherming tegen complexe bedreigingen en dataverlies. Sophos levert hierbij security- en databeschermingsoplossingen die eenvoudig in te zetten, te beheren en te gebruiken zijn.

Vanaf mei 2019 heeft Systemec officieel de titels, Sophos Gold en Synchronized Security status, mogen ontvangen.


Het predicaat Gold geeft aan, dat wij een intensieve, strategische, samenwerking zijn aangegaan en wij ook alle technische trainingen succesvol hebben afgerond. Onze mensen hebben de Architect-certificering behaald, het hoogste kennisniveau binnen Sophos, op het gebied van zowel firewalls als endpoint security.

De Synchronized Security toont temeer aan dat Systemec een specialist is op het gebied van het beveiligen van de gehele keten, vanaf de werkplek t/m het netwerk.

Deze status is daarnaast ook een blijk van waardering voor de groei die Systemec heeft doorgemaakt bij onze managed beveiligingsdiensten.

Ook interesse om te zien hoe wij uw netwerk en/of endpoint beveiliging kunnen verzorgen? Neem dan contact met ons op.

In mei 2019 heeft Systemec de Sophos Gold en Synchronized Security status behaald. De nieuwe kwalificaties bevestigen de ontwikkeling van Systemec als Security specialist.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.