Menu
Close

vrijdag 22 september 2017 | Systemec Updates

Systemec mag met grote trots mededelen dat het ISO27001 gecertificeerd is!

Internet innovatie sinds 1997
DigiTrust logo ISO-27001

De scope van de ISO 27001 certificering van Systemec is:

"Ontwerp, aanleg, beheer en exploitatie vanuit eigen datacenters in Nederland en Duitsland van datacenter diensten (Co-location), Networking (Datacommunicatie en IP-services) en Internet Services (Private Cloud, VMWare services, Mail-omgeving, Webbased diensten, VoIP services en securityoplossingen).”

Belangrijke voordelen van een ISO 27001 certificering zijn: organisatie gaat zorgvuldig om met de informatie en de informatiesystemen; geloofwaardigheid als professionele organisatie; het naleven van relevante wet- en regelgeving; informatiebeveiliging op alle niveaus binnen de organisatie; goed ingericht en uitvoerend proces wat leidt tot minder risico’s en daarmee minder incidenten.

ISO 27001 is een ISO-standaard voor informatiebeveiliging. In deze standaard staat hoe je procesmatig met het beveiligen van informatie kan omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie zeker te stellen. Deze internationale norm is van toepassing op alle typen organisaties. De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico's voor de organisatie.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.