Menu
Close

woensdag 21 maart 2018 | Systemec Updates

Samenwerking Systemec met Fontys GreenTechLab

Internet innovatie sinds 1997
Systemec helpt GreenTechLab met internet services en datacenter diensten vanuit het Euregionale Datacenter platform in Venlo & Nettetal. IAAS en Networking vraagstukken pakken we graag gezamenlijk met GreenTechLab op. Gezamenlijk sparren en innovatieve oplossingen bedenken is hier onderdeel van. Als er nog geen oplossing voor het probleem van de afnemer bestaat, zal deze oplossing bedacht moeten worden.

Wat is het GreenTechLab?

Fontys GreenTechLab is gevestigd op de Fontys International Campus in Venlo. GreenTechLab is onderdeel van het Centre of Expertise High Tech Systems and Materials (CoE HTSM).
HTSM vervult een verbindende functie tussen onderwijs (mbo-hbo-wo) en bedrijfsleven om samen innovatieve technologie te ontwikkelen. Speerpunten zijn adaptive robotics, additive manufacturing en agro-mechatronics.
Zo maakt het Fontys GreenTechLab gebruik van een virtuele server om applicaties te testen die bijvoorbeeld data verzamelen om fijnstof te meten. 
Daarnaast maken ze gebruik van de server om d.m.v. sensordata eenvoudig te kunnen zien wat de prestaties zijn en wat verschillende applicaties met de prestaties van de server doen.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.