Menu
Close

donderdag 13 juni 2019 | Systemec Updates

Praktijkopleider met Passie

Internet innovatie sinds 1997
Op woensdag 22 mei werd Systemec verrast met een spontaan bezoek door Peter van Heeswijk. Hij kwam namens Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) een dikke pluim uitreiken voor onze betrokkenheid en bevlogenheid in het opleiden van ICT- studenten van @GildeICTcollege. Met heel veel trots hebben wij deze erkenning in ontvangst genomen!


Al enkele jaren biedt Systemec ruimte aan studenten om tijdens een stage op niveau 4, werk- en leerervaring op te doen. Systemec hecht veel waarde aan opleiden. Niveau 4 is een mooie startkwalificatie om in het bedrijfsleven te starten. Enkele studenten zijn ook daadwerkelijk bij Systemec blijven werken na hun afstudeerstage en zijn zich inmiddels aan het door ontwikkelen door middel van workshops, trainingen en zelfs HBO-ICT opleidingen.

Naast werk- en leerervaringen tijdens een stage is Systemec sinds januari 2019 ook gestart met rondleidingen voor 1e jaars en projectbegeleiding voor 2e jaars. Het bedrijfsleven ervaren en daarnaast ze te helpen om een concretere keuze te maken voor de toekomst, is zeer belangrijk. Systemec investeert daarom graag in opleiden! Dit vraagt zeker ook de nodige inspanning van de medewerkers en daarom is het dan ook mooi als dit gezien en beloond wordt met een prachtige symbolische pluim! Hartelijk dank aan GildeICTcollege en SBB!

Op woensdag 22 mei werd Systemec verrast met een spontaan bezoek door Peter van Heeswijk.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.