Menu
Close

Interesse in één van onze diensten of heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder:


Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag

Bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag


Bel mij terug

Bedrijfsnaam

Naam
*
Telefoonnummer
*Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.


Hoofdkantoor

Marinus Dammeweg 25
5928 PW Venlo
Netherlands
Industrienummer: 6817

dinsdag 17 november 2015 | nieuws

Partners in de spotlight: Kiiwimi en Pinscribble

Onze diensten succesvol maken doen we samen met onze partners. Kiiwimi, online marketeers, en Pinscribble, het platform om eenvoudig content te delen via kanalen en zenders, zijn hier een goed voorbeeld van. Kiiwimi verzorgt onze online marketing voor onze datacenter diensten.  Kiiwimi is ook de specialist in de regio voor de implementatie van het succesvolle Pinscribble platform welke gehost wordt in onze datacenters. Samen hebben we het concept onlangs geïntroduceerd op het Connected Event in Venlo, een succesverhaal hoe 3 Limburgse bedrijven elkaar versterken. 

Kiiwimi

Kiiwimi: Online Marketing experts

Duurzaam bouwen aan online succes, maar toch effectief op korte termijn? Deze en vele andere vragen stellen ondernemers en marketing afdelingen regelmatig als wij, Kiiwimi Online Marketing vertellen over de werkzaamheden die we uitvoeren en de resultaten die we behalen. Wij hebben maar 1 doel voor ogen: Bottom-line resultaten. Leads in je inbox, of aan je telefoon. Niet alleen een mooi rapportje over ‘traffic’.

Online marketing is een vak dat sinds jaren bijzonder interessant maar ook complex gevonden wordt. Een diversiteit aan kanalen, strategieën en verhalen zorgt ervoor dat niet iedereen meer ‘wijs’ wordt van wat het voor je onderneming, business unit of team kan betekenen. Precies dat is waar wij onze klanten ontzorgen en helpen. Voor ons is online marketing ontzettend transparant en dit delen we pro-actief met onze klanten zodat we samen ons doel bereiken.

Samen bouwen aan duurzaam online succes

Wat wij in de praktijk zien is dat doordachte en beproefde tactieken, kennis en inzichten gelden in een groot aantal markten en daardoor ingezet kunnen worden om bedrijven effectiever te maken.
Hoe we dit doen? Door met u samen een effectieve strategie te ontwikkelen, die ervoor zorgt dat uw doelgroep uw bedrijf als de juiste partner ziet om zaken mee te doen. Of dit nu B2B of B2C is.

Google: vindbaar en bereikbaar

Daarna ontwikkelen onze professionals landingspagina’s of websites die gebouwd zijn met een aantal centrale doelstellingen, vaak zijn dit het conversiegericht (her)bouwen van een website of pagina, betere vindbaarheid in Google en versterken van de propositie de basis voor resultaat. Door op slimme manieren Google Adwords en Display Advertising in te zetten verhogen we tevens het verkeer naar de website, maar altijd met een doordacht idee.

De combinatie van conversiegerichte websites of landingspagina’s met doordachte campagnes zorgt voor een hoge ROI in de online marketing investering. In de praktijk vaak hoger dan de ROI van traditioneel adverteren. Als Online Marketing Partner van onder meer Google en Systemec investeren wij continue in optimalisatie van onze dienstverlening en uw bottom-line resultaat.

Pinscribble: een futuristische manier van content verspreiden

Innovatieve technologie ontwikkelen en presenteren aan de markt; dat is waar zowel Systemec als Kiiwimi Online Marketing voor staan. Het product Pinscribble is een exponent daarvan, een uniek softwareproduct dat het voor iedere ondernemer mogelijk maakt om zijn bedrijf te promoten, online, op een unieke en revolutionaire manier die binnenkort net zo logisch onderdeel uitmaakt van ons leven als Google en Facebook nu al doen.

Pinscribble stelt bedrijven in staat om dynamisch en snel een eigen online profiel op te bouwen en dit middels een breed verspreid grid van kanalen en zenders te delen. De Pinscribble technologie is een zeer moderne technologie die het mogelijk maakt signalen naar een mobiele telefoon te zenden zodra deze in bereik is. Op maat gemaakte en actiegerichte signalen kunnen daarmee de bezoeker activeren om een aanschaf te doen, informatie tot zich te nemen of in geval van nood geïnformeerd te worden.

Snel content aanpassen

De software maakt het mogelijk om je bedrijfsprofiel snel te genereren en vervolgens de content achter jouw unieke webID te managen. Door het plaatsen van zogenaamde pins op de account kan er snel nieuwe content geplaatst worden en externe content snel doorgeplaatst worden. Zo is het integreren van een YouTube video, je Facebook page feed of een recensie veld 5 seconden werk.

Informatie bereikbaar maken via je mobiel

Maar er is meer, veel meer. Met de technologie beheert u uw informatiestromen, web content, maar kunt u ook de fysieke wereld koppelen aan de digitale. Denk er eens aan wat er gebeurd als u uw bedrijfsfolder voorziet van een fysieke & digitale link? De ontvanger kan direct vanuit uw folder de goederen online bestellen, simpelweg door diens telefoon erop te leggen. Of uw bezoekers vinden relevante informatie over uw dienst online doordat uw direct mailing voorzien is van deze innovatieve technologie.

Pinscribble is de motor achter deze content en zorgt ervoor dat de content niet alleen beschikbaar is, real-time, maar ook uiterst dynamisch gevuld kan worden, responsive in beeld gebracht en een unieke gebruikerservaring biedt. Kiiwimi Online Marketing helpt u deze technologie effectief voor uw bedrijf in te zetten.
Het Pinscribble platform wordt gehost via het Public Cloud platform van Systemec vanuit de datacenters in Venlo.

Dat is hoe Kiiwimi Online Marketing denkt over nieuwe technieken die de conversie van uw bezoekers kan verhogen. Bottom-line telt voor u en ons: resultaat.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Kiiwimi Online Marketing, Pinscribble of onze samenwerking? Neem dan contact op met Sander Gortjes, eigenaar Kiiwimi Online Marketing. Of kijk op www.kiiwimi.nl

Onze diensten succesvol maken doen we samen met onze partners. Kiiwimi, online marketeers, en Pinscribble, het platform om eenvoudig content te delen via kanalen en zenders, zijn hier een goed voorbeeld van. Kiiwimi verzorgt onze online marketing voor onze datacenter diensten. Kiiwimi is ook de specialist in de regio voor de implementatie van het succesvolle Pinscribble platform welke gehost wordt in onze datacenters. Samen hebben we het concept onlangs geïntroduceerd op het Connected Event in Venlo, een succesverhaal hoe 3 Limburgse bedrijven elkaar versterken.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.