Menu
Close

vrijdag 17 juli 2015 | Systemec Updates

Omroep Venlo is Always Online

Internet innovatie sinds 1997

Omroep Venlo heeft gekozen voor de Always Online dienst van Systemec.

Voor Omroep Venlo is de toegang tot internet cruciaal. Uitval van deze toegang zou leiden tot een onderbreking van cruciale bedrijfsprocessen. Om deze toegang altijd beschikbaar te houden hebben we via 2 gescheiden verbindingen (glasvezel en VDSL2) een redundant IP netwerk geleverd. In het geval van uitval van de communicatie over de primaire verbinding neemt de secundaire verbinding de IP dienst automatisch over met dezelfde IP adressen.

Daarbij wordt het netwerk beveiligd via een redundante, door Systemec beheerde, Cyberoam firewall.

Omroep Venlo
Omroep Venlo is een professionele omroep die zich richt op de gemeente Venlo. Al jaren behoort de omroep tot de grootste en betere lokale omroepen van Nederland. Tot vier keer toe werd Omroep Venlo verkozen tot beste lokale omroep. In 2015 ontving Omroep Venlo voor het Nieuws de award voor het beste nieuws en actualiteiten programma. Omroep Venlo staat voor constante, hoge kwaliteit. Niet alleen op het gebied van nieuws en actualiteiten maar ook op andere gebieden zoals cultuur en sport.

Always Online - de techniek
De redundante backbone van Systemec is opgebouwd op basis van OSPF routing en voorziet in het dynamisch routeren van IP-subnetten op basis van de verschillende prioriteiten. De Always Online dienst maakt hiernaast gebruik van DVSR, hetgeen inhoudt dat de backbone-routers van Systemec continue monitoren of de desbetreffende routers op de locatie van de contractant bereikbaar zijn (icmp-echo/ping).

Meer informatie?
Ook op zoek naar een Always Online verbinding zodat u uptime gegarandeerd is?
Lees hier meer over de Always Online dienst. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voor meer informatie over Omroep Venlo, zie http://www.omroepvenlo.nl/.

Omroep Venlo heeft gekozen voor de Always Online dienst van Systemec om de beschikbaarheid van de internettoegang te verhogen.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.