Menu
Close

woensdag 6 maart 2019 | Systemec Updates

Nieuwe collega’s Systemec

Internet innovatie sinds 1997
In het jaar 2019 kent Systemec weer 2 nieuwe collega’s, namelijk Clim Derkx-Simons en Lei Hovens.



Clim en Lei stellen zich graag aan u voor:

Clim Derkx-Simons, HR manager Systemec:

"Als HR & Office manager ga ik de samenwerking met opleidingsinstituten versterken en de algehele ontwikkeling van iedere medewerker volgen. In de ICT-branche blijft het noodzakelijk om continu bij te blijven met de nieuwste technieken & ontwikkelingen.” "Systemec heeft als erkend leerbedrijf veel aandacht voor stagiaires en afstudeerders op MBO en HBO niveau. Jaarlijks bieden we de mogelijkheid om op verschillende vakgebieden binnen de organisatie van toegevoegde waarde te zijn, wat uiteindelijk ook tot een dienstverband kan leiden.” Clim heeft een passie voor opleiden, ontwikkelen en netwerken. Met een groeiend aantal personeelsleden en oog voor kwaliteit van opleiden zijn er binnen Systemec genoeg HR-kansen.

Lei Hovens, Marketing & Sales support Systemec:

"Mijn naam is Lei Hovens en per 1 februari ben ik werkzaam bij Systemec als Marketing & Sales Support. 
Als Marketing & Sales Support zal ik onder andere gaan zorgen voor de communicatie-instrumenten van Systemec. Mijn achtergrond is een combinatie van Sales en IT.”

"Systemec biedt unieke dataoplossingen middels eigen datacenters in Nederland en Duitsland. Bij deze oplossingen staan stabiliteit en innovatie voorop. De twee pijlers, stabiliteit en innovatie, zorgen voor een snelle ontwikkeling in de markt van de Systemec dienstverlening. 
Het opdoen van dergelijke kennis en werken in deze branche, geeft mij energie. ”


Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.