Menu
Close

Seacon Logistics zet met partners in op verbinding en development

Diensten voor Seacon Logistics
Internet innovatie sinds 1997
Dé logistieke ketenregisseur Seacon Logistics heeft een duurzaam partnership gesloten met IT-partners Insign.it en Systemec voor een nieuwe hightech infrastructuur en serverpark. Het doel van de samenwerking? Een IT-systeem neerzetten wat de informatiebehoefte van nu én de toekomst kan bedienen en beveiligen. Dinsdag 21 januari tekenden de partners officieel een vijfjarige overeenkomst.
 
Seacon Logistics is dé logistieke ketenregisseur, met focus op overseas logistics, forwarding en distribution, supply chain solutions en warehousing. Insign.it ontwerpt, levert, implementeert en beheert high available IT-infrastructuren op het gebied van workspace, security, cloud, datacenter en managed services. Systemec is zakelijk full-service internet service provider en system integrator met eigen datacenters in Nederland in Duitsland. Ze zijn ondersteunend op het gebied van internet- en data-vraagstukken.
 
De relatie tussen Seacon Logistics en Systemec is mede ontstaan in 2008 vanuit het netwerk bij VVV-Venlo. Insign.it werkt vanaf het ontstaan van het bedrijf in 2000 samen met Seacon Logistics. De partners hebben elkaar gevonden in dezelfde normen en waarden en cultuur, maar ook in innovatie, hightech infrastructuur en efficiency. Een mooie bijkomstigheid is dat de partners dichtbij elkaar gevestigd zijn in Venlo.
 
"Van Seacon mag je verwachten, dat we ons verplaatsen in onze klanten en andere stakeholders en altijd oplossingsgericht met hun meedenken, essentieel hiervoor is dat we de technische basis goed hebben staan. Met deze partners voorzien we in deze vereisten voor nu en in de toekomst. Hierdoor zijn we in staat altijd voorop te lopen in de kwaliteit van onze dienstverlening en onze toegevoegde waarde zeker te stellen ”, aldus de kersverse CEO, Sylvester van de Logt.
 
IT-systemen zijn niet meer weg te denken in de hedendaagse wereld. Overal om ons heen worden computers, netwerken en digitale informatie gebruikt. Waar vroeger kantoren vol stonden met archiefkasten vol informatie op papier, staan nu computers die toegang verschaffen tot belangrijke business informatie. Er is een grote behoefte naar real-time informatie in de markt, bijvoorbeeld relevante actuele informatie van klanten, leveranciers en partners.
 
Deze vraag naar informatie heeft een grote impact op de eisen van een IT-infrastructuur. Het moet betrouwbaar, snel en schaalbaar zijn. Firewalls moeten alle datastromen kunnen controleren en beveiligen om echtheid en privacy te garanderen. Op dit moment zijn Seacon Logistics, Insign.it en Systemec bezig met het gefaseerd omzetten en testen van de IT-systemen. Binnenkort zal de nieuwe IT-krachtbron de digitale toekomst van Seacon Logistics aandrijven.
 
Seacon logistics Systemec Insign.it

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.