Menu
Close

Maatwerk voor Van Heyster Blerick

Maatwerk voor Van Heyster Blerick
Internet innovatie sinds 1997

Als moderne retailer is een betrouwbare digitale infrastructuur tegenwoordig een must-have. Bij Van Heyster Blerick zijn onder meer de kassa’s, webshop en backoffice ervan afhankelijk.

"Zo’n drie maanden geleden liepen we echter tegen een probleem aan: onze ISDN-lijn zou komen te vervallen, hetgeen zou betekenen dat we geen internet en telefoon meer zouden hebben. Nu zijn wij goed in schoenen verkopen, van technologie hebben wij wat minder verstand.

Daarom hebben we voor dit vraagstuk de hulp van Systemec ingeroepen. Systemec heeft na een grondige inventarisatie van het probleem, een op maat gemaakte oplossing aangedragen. De overgang naar de nieuwe netwerkomgeving was in no-time geregeld en we hebben zowel in de winkel, als onze webwinkel geen hinder ondervonden.

Door het vakwerk van Systemec zijn we voor de komende jaren verzekerd van een snelle en betrouwbare digitale infrastructuur.”

Systemec heeft gezorgd voor een nieuw en beveiligd netwerk. De netwerkomgeving bestaat uit een nieuwe internetdienst, een Sophos firewall, Systemec VoIP en uit een fysieke LAN-verbinding naar de fotostudio. In dit overstapproces heeft Systemec gezorgd voor een zorgeloze overgang naar de nieuwe omgeving. Hierdoor kon Van Heyster Blerick doorwerken, zoals gewenst en was er geen downtime tijdens openingstijden.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.