Menu
Close
woensdag 12 augustus 2020 | Insights

Zonderparkfeest!

Internet innovatie sinds 1997


Het is vrijdagavond voorafgaand aan de week van het Zomerparkfeest. De grove lijnen in het Julianapark in Venlo zijn uitgezet en de bouw is in volle gang. De technische commissie, waarvan wij deel uitmaken in team ‘nutsvoorzieningen’, spreekt de stand der zaken nog even door onder het genot van een BBQ en een biertje. Morgen (zaterdagochtend) start Systemec met de opbouw van de netwerkinfrastructuur. Hopelijk wordt het niet al te warm tijdens de opbouwfase. In de voorafgaande weken zijn nieuwe ideeën en netwerk of internet gerelateerde aanvragen vanuit de ZPF-organisatie in detail verwerkt in ons draaiboek. Het zal samen met enkele collega’s van Systemec (tevens vrijwilliger van het Zomerparkfeest) opnieuw een uitdaging worden om alles tijdig en naar wens te realiseren. Gelukkig hebben we inmiddels meerdere jaren ervaring in het park en weten we ons steeds beter te manouvreren tussen de verschillende opbouw fases door.

 

Alleen dit jaar helaas niet...

Covid-19 heeft roet in het eten gegooid. Het draaiboek van Systemec blijft dit jaar in de kast liggen. Ik mis de onderlinge sfeer binnen de technische commissie en andere vrijwilligers. Ik mis 10 dagen werken en genieten in het Julianapark. Wij allen missen het Zomerparkfeest 2020. Op naar een geweldige editie 2021!

 

Systemec is al vele jaren met enige trots netwerk- en Internet sponsor van het Zomerparkfeest in Venlo. Dit houdt o.a. in dat Systemec verantwoordelijk is voor de aanleg en het beheer van de netwerkinfrastructuur in het Julianapark met de bijbehorende beveiligde en centrale internettoegang via glasvezel. Via deze infrastructuur voorziet Systemec het park van stabiel internet voor alle pinapparaten en hotspot internet voor de organisatie, vrijwilligers, artiesten, politie en security.

Marcel Boumans

 

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.